w takim razie to zastanawiające skąd u Ciebie ta niedrożność..?Nie nigdy nic takiego nie miałam.
reklama
A napisz - to badanie przeprowadzono w znieczuleniu ogólnym czy zewnątrzoponowym? ile trwało i czy po bardzo bolało?w takim razie to zastanawiające skąd u Ciebie ta niedrożność..?
w takim razie to zastanawiające skąd u Ciebie ta niedrożność..?
KiedyPytam
Fanka BB :)
A ja zrobiłam o 17 test owu i teraz i dwa wyszły pozytywne.... Hmmm.....
Chyba trzeba brać się za pracę ;-)A ja zrobiłam o 17 test owu i teraz i dwa wyszły pozytywne.... Hmmm.....
KiedyPytam
Fanka BB :)
No tak
Właśnie się dowiedziałam, że kolejni znajomi spodziewają się dziecka. Cieszę się, ale wiecie też jakie to uczucie w naszej sytuacji starających się.... Eh.
Wczoraj ostatnia tabletka Duphastonu. W piątek będzie okres. I zaczynam z Lamettą. Może będzie lepsza niż Clo. Zastanawiam się czy nie zacząć brać Castagnusa.
Wczoraj ostatnia tabletka Duphastonu. W piątek będzie okres. I zaczynam z Lamettą. Może będzie lepsza niż Clo. Zastanawiam się czy nie zacząć brać Castagnusa.
reklama
Właśnie się dowiedziałam, że kolejni znajomi spodziewają się dziecka. Cieszę się, ale wiecie też jakie to uczucie w naszej sytuacji starających się.... Eh.
Hej idziemy łeb w łeb prawie mnie tez czeka pierwszy cykl Lamettą jutro ostatnia tabletka duphastonu i w poniedziałek będę miała miesiączkę. A jeśli chodzi o radosne informacje od przyjaciół to rozumiem Cię mi tez czasem jest smutno jak pol województwa zachodzi w ciąże a Ty wciąż nieeee.