młoda1994
Fanka BB :)
Bardzo mały przyrost jak na różnice 72hDziewczyny,
15.11 bylam na becie, bylo 14.3; powtorzylam dzisiaj jest 18.5
Cos jest nie tak, bardzo maly przyrost
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mały przyrost jak na różnice 72hDziewczyny,
15.11 bylam na becie, bylo 14.3; powtorzylam dzisiaj jest 18.5
Cos jest nie tak, bardzo maly przyrost
Bardzo mały przyrost jak na różnice 72h
Wiesz co nie odpowiem Ci na to pytanie bo nie wiem czy dobrze myślę a nie chce cie nastraszyc jeśli bym źle Ci odpowiedziała.Czy to moze byc objaw pozamacicznej?
Kochana najlepiej powtórz betę za 2 dni i wtedy zobacz jeszcze przyrost. Nie zawsze niski przyrost oznacza coś groźnego.
Póki co nie wchodź w panikę i poczekaj do środy i powtórz betę.
To jedz na usg i powtórz betę w środę.Mam jutro jechac na usg i w srode powtorzyc bete. Zastanawiam sie czy nie powtorzyc jej tez jutro w innym labolatorium...
Jestem przerazona.
Nie. U mnie było tak samo. W pierwszej części cyklu czy stosowałam clo czy nie, miałam ładna cerę a pogarsza się po owulacji. Po tym wiem bardzo szybko ze znowu się nie udało.Czy wam też tak pogorszyła się cera przy stosowaniu Clo?
Nie. U mnie było tak samo. W pierwszej części cyklu czy stosowałam clo czy nie, miałam ładna cerę a pogarsza się po owulacji. Po tym wiem bardzo szybko ze znowu się nie udało.
Moja cera jest szybsza w określaniu ciąży niż beta