nie to juz 2 miesiąc, w pierwszym cyklu po 1 tabl w 10 i 13 dc nic nie bylo, mam zwiększyć dawke i zobaczymyOd razu zaczynasz od 2 tabletek clo?
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Rozumiem. Trzymam kciuki [emoji110] oby teraz się udało.nie to juz 2 miesiąc, w pierwszym cyklu po 1 tabl w 10 i 13 dc nic nie bylo, mam zwiększyć dawke i zobaczymy
To rzeczywiście duży rozstrzał, z jednej strony śmierć, z drugiej życie ale oczywiście życzę tylko pozytywnego testu
nie sądzę ze coś wyjdzie ale dzięki
Dziewczyny z moich "bliźniaków" (czytaj owulacja z dwóch pęcherzyków) został jedynie okres, równy tydzień po owulacji to nie będą mile święta.... :"(
ja tez miałam wielkie nadzieje kiedy były 4 piękne pecherzyki teraz skupiam się na tsh i tarczycy
Ja od razu miałam 2 x i wyszły 4 pecherzyki. Bez clo miałam lepsze endometrium i1 pęcherzyk wiec clo chyba nie dla mnieRozumiem. Trzymam kciuki [emoji110] oby teraz się udało.
KiedyPytam
To straszne kiedy. Tyłu pęcherzyków nie wychodzi nic no ale cóż..... Jedni mają kupę szczęścia, inni mają kupę pecha. Ja jestem z tych innych.ja tez miałam wielkie nadzieje kiedy były 4 piękne pecherzyki teraz skupiam się na tsh i tarczycy
młoda1994
No to faktycznie od razu na dużą dawkę wskoczylas. Z tego co mi wiadomo to clo nie służy na endometrium.Ja od razu miałam 2 x i wyszły 4 pecherzyki. Bez clo miałam lepsze endometrium i1 pęcherzyk wiec clo chyba nie dla mnie
Tydzień po owulacji przyszedł okres? Więc owulacji nie było albo coś jest nie tak z fazą lutealną chyba dlatego temperatura tak skakałaDziewczyny z moich "bliźniaków" (czytaj owulacja z dwóch pęcherzyków) został jedynie okres, równy tydzień po owulacji to nie będą mile święta.... :"(
KiedyPytam
Ale przecież na monitoringu owu była potwierdzona. Były dwa pęknięte pęcherzyki, płyn w zatoce. Ja już z tego nic nie rozumiem.Tydzień po owulacji przyszedł okres? Więc owulacji nie było albo coś jest nie tak z fazą lutealną chyba dlatego temperatura tak skakała
reklama
Nie mam zielonego pojęcia :/ też nie kumam. To może zaburzenia fazy lutealnejAle przecież na monitoringu owu była potwierdzona. Były dwa pęknięte pęcherzyki, płyn w zatoce. Ja już z tego nic nie rozumiem.