reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Z Clostilbegyt pierwszy cykl, z czego lekarz 10 dnia cyklu stwierdził, że lek na mnie nie działa, że pęcherzyk nie urósł i widzi, że już nie urośnie. A tu niespodzianka :) Brałam 2 tabletki od 4 do 9 dnia cyklu.

Z Clostilbegyt pierwszy cykl, z czego lekarz 10 dnia cyklu stwierdził, że lek na mnie nie działa, że pęcherzyk nie urósł i widzi, że już nie urośnie. A tu niespodzianka :) Brałam 2 tabletki od 4 do 9 dnia cyklu.
Ja tez pierwszy cykl z clo ale po 1 tabletce, niestety 13 dzien cyklu dzis i lekarz nic nie wiedział, w następnym cyklu po 2 tab clo;/ boję się ze sie nie uda...

Ja pamiętam jak mówiłaś. I mówiłam ci też, że mi w 14 mówila że owu nie będzie a w 21 nagle piękne pęcherzyki. Wypłakałam je chyba :) z tym że u mnie efektów brak.

Ja tez pierwszy cykl z clo ale po 1 tabletce, niestety 13 dzien cyklu dzis i lekarz nic nie wiedział, w następnym cyklu po 2 tab clo;/ boję się ze sie nie uda...
Już to powtarzama parę razy. Ja po clo w 14 dc nic nie miałam, lekarka mówiła że prędzej dostanę okres a jestem po pięknej owulacji. Co prawda z pregnylem ale w 23 dniu cyklu miałam pecherzyki 23, 17,15

reklama
Już to powtarzama parę razy. Ja po clo w 14 dc nic nie miałam, lekarka mówiła że prędzej dostanę okres a jestem po pięknej owulacji. Co prawda z pregnylem ale w 23 dniu cyklu miałam pecherzyki 23, 17,15
Z tym ze jestem tez na duphaston i od 16 dc mam go znowu zaczac brac:/ wiec owulacji skoro nie ma to juz nie bedzie pewnie przy duphaston.

Do góry