Mimi94
Fanka BB :)
Prolaktyna i tarczyca okNa to ci nie odpowiem. Może problemy z hormonami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prolaktyna i tarczyca okNa to ci nie odpowiem. Może problemy z hormonami?
Przykro mi kochana ale z jednej strony lepiej się stało bo takie stanie w miejscu i zastanawiać się dlaczego okresu nie ma jak beta ujemna to zapewne wykanczalo. Nowy cykl nowe szansę. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]Witam się w 1 dc =)
A inne hormony badalas? Masz regularne cykle?Prolaktyna i tarczyca ok
Wiedziałam że tak będzie druga faza zamiast 13 ma 19 dni robi się ciekawieEhhhh...
W kwietniu odstawilam anty i były regularne, w sierpniu i wrześniu już długie były cykle. Rok temu niby PCOS wykryliA inne hormony badalas? Masz regularne cykle?
Może objawy pcos się pokazują dlatego długie cykle. Masz stymulacje owulacji np clo lub lamette?W kwietniu odstawilam anty i były regularne, w sierpniu i wrześniu już długie były cykle. Rok temu niby PCOS wykryli
Pierwszy raz brałam CloMoże objawy pcos się pokazują dlatego długie cykle. Masz stymulacje owulacji np clo lub lamette?
A byłaś na monitoringu w tym cyklu?Pierwszy raz brałam Clo
Beta ujemna..
[emoji3525]Witam się w 1 dc =)
A byłaś na monitoringu w tym cyklu?