reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dzięki dziewczyny za opierdziel. Ja wiem, że czasami jak mnie czytacie to gadam jak nakręcona. Że martwię się na zapas i w ogóle. Ale rozumiecie mnie przecież.... Ileż można czekać :(
Powiem ci przed zajsciem w pierwszą ciążę prawie 2 lata się staraliśmy. No co z udało się zajść ale straciłam ciążę. Na druga prawie ciążę kolejny rok jak znów zaszłam. Więc musisz dac na luz nie da się na już mieć bo tak się chce. To nie jest realne. I dużo dziewczyn ma problem z zajściem nie jesteśmy jedyne.

Hej dziewczyny. Czy to nie cudowne że dzisiaj dalej wolne? :) Poniżej wysyłam mój wykres. Czy coś z niego wyczytacie? Czy ja mogłam faktycznie mieć owulację przy takiej temperaturze? Niby się utrzymuje wyższa ale dalej nie 37,00.
I wiem że już o to pytałam, ale jutro wieczorem mam dentystę. Czy mam iść na pełnym luzie, czy nadmienić coś? Nawet jeśli załóżmy była owu w piątek sobotę, to zagnieżdżenie po 6 dniach więc jeszcze tam nic się nie dzieje....?
Ale czy mimo wszystko coś tam zasugerować dentyście?

Załączniki

• Screenshot_20191111-091547.png
    Screenshot_20191111-091547.png
    50,2 KB · Wyświetleń: 50
Hej dziewczyny. Czy to nie cudowne że dzisiaj dalej wolne? :) Poniżej wysyłam mój wykres. Czy coś z niego wyczytacie? Czy ja mogłam faktycznie mieć owulację przy takiej temperaturze? Niby się utrzymuje wyższa ale dalej nie 37,00.
I wiem że już o to pytałam, ale jutro wieczorem mam dentystę. Czy mam iść na pełnym luzie, czy nadmienić coś? Nawet jeśli załóżmy była owu w piątek sobotę, to zagnieżdżenie po 6 dniach więc jeszcze tam nic się nie dzieje....?
Ale czy mimo wszystko coś tam zasugerować dentyście?
Nie musi być temp powyżej 37! Wystarczy, że się podniesie. Wydaje mi się że owu była między 7, a 8.
Nic nie musisz mówić dentyście bo to zdecydowanie za szybko.. dopiero jak zobaczysz dwie kreski na teście to trzeba zacząć uważać, a tak to luz

Nie musi być temp powyżej 37! Wystarczy, że się podniesie. Wydaje mi się że owu była między 7, a 8.
Nic nie musisz mówić dentyście bo to zdecydowanie za szybko.. dopiero jak zobaczysz dwie kreski na teście to trzeba zacząć uważać, a tak to luz
8 jeszcze miałam pęcherzyki, o 12:00 wzięłam Pregnyl. Więc jeśli już to chyba 8go.

Mam ten termometr owulacyjny i on mi pokazuje to 36,6. Ale mamtwz termometr bardzo dokładny zbliżeniowy. I jak mierze nim ta śluzówkę pod językiem to mam 37,5 :D to dopiero cuda.

Mi teoretycznie wyliczyło w internetowch ze owulacje miałam w piątek. A przecież widziałam czwartek na usg ze pęcherzyk świeżo pęknięty. Temperatura utrzymuje się powyżej 37. Jutro badam progesteron i prolaktyne :)

reklama
Do góry