reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Hej. Kochane powiedzcie mi, ile godzin po pregnylu dochodziło u was do owulacji? I czy po pregnylu rosła tempka?
Załamałam się rano, bo mam tylko 36,62......czy to już kicha, że nie doszło do niej znowu? :( :(
Ja nie brałam ale to coś po 48h więc pewnie jutro już będzie skok a dziś pęknie

Hej. Kochane powiedzcie mi, ile godzin po pregnylu dochodziło u was do owulacji? I czy po pregnylu rosła tempka?
Załamałam się rano, bo mam tylko 36,62......czy to już kicha, że nie doszło do niej znowu? :( :(

ja brałam ten zastrzyk Ovirtelle (nie pamietam pisowni) w czwartek rano. W piątek wieczorem ból. Temperatura wzrosła dopiero ok 3 dni później. Tez mnie to martwiło. Teraz na usg lekarz nie widział żadnych torbieli. Powiedział ze wszystkie pecherzyki pękły.

Il
ja brałam ten zastrzyk Ovirtelle (nie pamietam pisowni) w czwartek rano. W piątek wieczorem ból. Temperatura wzrosła dopiero ok 3 dni później. Tez mnie to martwiło. Teraz na usg lekarz nie widział żadnych torbieli. Powiedział ze wszystkie pecherzyki pękły.
Czyli jednak 36 h. Ile miałaś pęcherzyków? :)

Tak pozno? A skąd wiedziałaś?nie cały czas pobolewa ten jajnik z pęcherzykiem 22,8 a drugi co jakiś czas, ale czytałam że mogą promieniować na drugą stronę. Ja jestem od podania dopiero 20h
Czułam, bo okropnie zabolało z takim promieniowaniem do pachwiny, a potem zero dolegliwosci i na usg płyn w zatoce. Tylko ja miałam zastrzyk przy wielkosci 19mm. Moze dlatego pękł później.

reklama
Do góry