U mnie we wtorek 16 mm a w czwartek pękłWitam w 12dc. Pęcherzyki 18,5mm i dwa po 16mm. Nie wiem co o tym sądzić, jestem negatywnie nastawiona, myślę, że nie zdążą urosnąć do >20mm i pęknąć
reklama
Chyba na tym forum nikt nie wspominał, ale moja koleżanka stosowała LetrozolWitam serdecznie. Chciałam zapytać czy któraś z Was przyjmowała inne leki na stymulację owulacji, bo CLO nie działało?
Jestem takim przypadkiem, że właśnie CLO na mnie nie działa i rozregulowało caly cykl...
freaky
Zaciekawiona BB
Mi lekarka powiedziała, ze jeśli po 3 cyklach z clo nic nie wyjdzie to przepisze mi inny lek, który jest stosowany na raka piersi. Nie spytałam się o nazwę, ale jak googlowałam to domyślam się, że chodzi o Letrozol.Witam serdecznie. Chciałam zapytać czy któraś z Was przyjmowała inne leki na stymulację owulacji, bo CLO nie działało?
Jestem takim przypadkiem, że właśnie CLO na mnie nie działa i rozregulowało caly cykl...
freaky
Zaciekawiona BB
W I cyklu 25mg, a teraz 50mg - cała tabletka.a bierzesz clo? Jaką dawke?
freaky
Zaciekawiona BB
Dajesz mi nadziejeU mnie we wtorek 16 mm a w czwartek pękł
KiedyPytam
Fanka BB :)
Ja mam cykle od 27-40 dni więc ci nie powiem bo nie wiadomo w tym cyklu ten pęcherzyk to było wielkie zaskoczenie. Byłam w 14 dc i usłyszałam że małe pęcherzyki i nim urosną dostanę okres. A potem pojechałam na planowana konsultację do innego lekarza i w 21 dc był 19mm a dzisiaj w 23 dc 23mm.... Jeśli ta owu będzie teraz faktycznie to okres za dwa tygodnie. Więc koło 23Ja mam teoretycznie cykle 25 dniowe. Wiec zapewne zacznę testować ok 18.11
a Ty ?
drzew
Zaciekawiona BB
Ja dostałam receptę na clarzole Jeszcze nie brałam bo czekam na okres No ale clo też nie brałam To będzie mój pierwszy stymulowany cykl Jeśli ktoś coś wie na temat tego leku to chętnie się czegoś dowiemWitam serdecznie. Chciałam zapytać czy któraś z Was przyjmowała inne leki na stymulację owulacji, bo CLO nie działało?
drzew
Zaciekawiona BB
Clarzole jest na raka piersi Moja gin mnie o tym poinformowałaMi lekarka powiedziała, ze jeśli po 3 cyklach z clo nic nie wyjdzie to przepisze mi inny lek, który jest stosowany na raka piersi. Nie spytałam się o nazwę, ale jak googlowałam to domyślam się, że chodzi o Letrozol.
reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Hej. Kochane powiedzcie mi, ile godzin po pregnylu dochodziło u was do owulacji? I czy po pregnylu rosła tempka?
Załamałam się rano, bo mam tylko 36,62......czy to już kicha, że nie doszło do niej znowu?
Załamałam się rano, bo mam tylko 36,62......czy to już kicha, że nie doszło do niej znowu?