U mnie po 48h. Tem nie mierzeHej. Kochane powiedzcie mi, ile godzin po pregnylu dochodziło u was do owulacji? I czy po pregnylu rosła tempka?
Załamałam się rano, bo mam tylko 36,62......czy to już kicha, że nie doszło do niej znowu?
reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Tak pozno? A skąd wiedziałaś?nie cały czas pobolewa ten jajnik z pęcherzykiem 22,8 a drugi co jakiś czas, ale czytałam że mogą promieniować na drugą stronę. Ja jestem od podania dopiero 20hU mnie po 48h. Tem nie mierze
Ja nie brałam ale to coś po 48h więc pewnie jutro już będzie skok a dziś pęknieHej. Kochane powiedzcie mi, ile godzin po pregnylu dochodziło u was do owulacji? I czy po pregnylu rosła tempka?
Załamałam się rano, bo mam tylko 36,62......czy to już kicha, że nie doszło do niej znowu?
KiedyPytam
Pocieszylyscie mnie trochę. Czyli jeszcze nie wszystko stracone.....Ja nie brałam ale to coś po 48h więc pewnie jutro już będzie skok a dziś pęknie
Hej. Kochane powiedzcie mi, ile godzin po pregnylu dochodziło u was do owulacji? I czy po pregnylu rosła tempka?
ja brałam ten zastrzyk Ovirtelle (nie pamietam pisowni) w czwartek rano. W piątek wieczorem ból. Temperatura wzrosła dopiero ok 3 dni później. Tez mnie to martwiło. Teraz na usg lekarz nie widział żadnych torbieli. Powiedział ze wszystkie pecherzyki pękły.
KiedyPytam
Il
Czyli jednak 36 h. Ile miałaś pęcherzyków?ja brałam ten zastrzyk Ovirtelle (nie pamietam pisowni) w czwartek rano. W piątek wieczorem ból. Temperatura wzrosła dopiero ok 3 dni później. Tez mnie to martwiło. Teraz na usg lekarz nie widział żadnych torbieli. Powiedział ze wszystkie pecherzyki pękły.
freaky
Zaciekawiona BB
O, to sobie poczytam tez o tymClarzole jest na raka piersi Moja gin mnie o tym poinformowała
Czułam, bo okropnie zabolało z takim promieniowaniem do pachwiny, a potem zero dolegliwosci i na usg płyn w zatoce. Tylko ja miałam zastrzyk przy wielkosci 19mm. Moze dlatego pękł później.Tak pozno? A skąd wiedziałaś?nie cały czas pobolewa ten jajnik z pęcherzykiem 22,8 a drugi co jakiś czas, ale czytałam że mogą promieniować na drugą stronę. Ja jestem od podania dopiero 20h
Il
Czyli jednak 36 h. Ile miałaś pęcherzyków?
ja miałam aż 4
reklama
KiedyPytam
Widze co lekarz to inaczej. Jedni robią przy 19 inni przy 22 jeszcze inni przy 23.Czułam, bo okropnie zabolało z takim promieniowaniem do pachwiny, a potem zero dolegliwosci i na usg płyn w zatoce. Tylko ja miałam zastrzyk przy wielkosci 19mm. Moze dlatego pękł później.