Kotmonika87
Fanka BB :)
Nadal idziemy równo. A jaknsie czujesz ? Mi dziś jajnik z którego byla owu dokuczaJa już po wizycie pęcherzyki popękały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadal idziemy równo. A jaknsie czujesz ? Mi dziś jajnik z którego byla owu dokuczaJa już po wizycie pęcherzyki popękały
14dcKtory masz dc?
Tak, ja też popijam winko na endoW pracy naczytalam sie jak mozna polepszyc endo... Bylam w sklepie, nakupilam orzechow i suszonych moreli, popilam czerwonym winem...
Jak nie pomoze na endo, to przynajmniej moze humor mi sie poprawi.
W sumie nic nie czuję [emoji14]czasami lekko zakuje ten lub tamten ale bardzo rzadko w poprzednich cyklach kuło częściej i mocniejNadal idziemy równo. A jaknsie czujesz ? Mi dziś jajnik z którego byla owu dokucza
Hej dziewczyny. Ja tak tylko na szybko Wam powiem że byłam dziś na monitoringu. 14 dc mam. I pęcherzyk który 9 dc miał prawie 4 cm, był mega przerośnięty, jest teraz sflaczały i malutki. Może była z niego owu, może nie. Temperaturę mam niska. Płynu nie ma. Nic z tego nie rozumiem. Usłyszałam od lekarki "nie rozumiem pani jajnikow." Nie chcę pisać jakiś głupot że przestanę się udzielać. Bo będę się udzielać i czytać i trzymać kciuki. Ale chyba przychodzi taki moment kiedy człowiek zdaje sobie sprawę że naprawdę nic z tego nie będzie i ma totalnie dość. Ja mam dość. Odechciewa mi się. Po prostu. Skoro nie. To nie.
Hej dziewczyny dawno nic nie pisałam jestem po kolejnym cyklu z clo. Poprzedni cykl byl jeden pęcherzyk po zastrzyku ovitrelle pękł ale niestety przyszła miesiączką więc nic nie wyszło. Teraz ten cykl tez na clo 2 tabletki od 2 dc przez 5 dni plus dodatkowo 3 zastrzyki Fostimon. Dostałam te zastrzyki z tego względu że po samym clo rósł zawsze tylko jeden pęcherzyk. Lekarz mówi że chce aby byly 2 a nawet więcej. Po wczorajszym monitoringu są 3 pęcherzyki, rano wzielam ovitrelle. Owulacja powinna być czwartek/piątek. W poniedziałek znowu wizyta w klinice na sprawdzenie czy wszystko pękło. Porobiłam wyniki które mi kazano wszystko jest w normie. I zdecydowałam się na badanie drożności jajowodów no chyba że nie przyjdzie miesiączka i będę dwie kreseczki.