reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Hej dziewczyny. Ja tak tylko na szybko Wam powiem że byłam dziś na monitoringu. 14 dc mam. I pęcherzyk który 9 dc miał prawie 4 cm, był mega przerośnięty, jest teraz sflaczały i malutki. Może była z niego owu, może nie. Temperaturę mam niska. Płynu nie ma. Nic z tego nie rozumiem. Usłyszałam od lekarki "nie rozumiem pani jajnikow." Nie chcę pisać jakiś głupot że przestanę się udzielać. Bo będę się udzielać i czytać i trzymać kciuki. Ale chyba przychodzi taki moment kiedy człowiek zdaje sobie sprawę że naprawdę nic z tego nie będzie i ma totalnie dość. Ja mam dość. Odechciewa mi się. Po prostu. Skoro nie. To nie. :(

Przykro mi...
Sprobuj u innego lekarza, przeciez jakis sposob musi byc na to wszystko

Moze daj sobie czas na odpoczynek, zebranie mysli. Odpoczniesz, zbierzesz sily i zaczniesz wszystko z podwojna moca. Przeciez nigdy nie jest tak beznadziejnie, zeby nic nie mialo sensu..[emoji3590]

Hej dziewczyny. Ja tak tylko na szybko Wam powiem że byłam dziś na monitoringu. 14 dc mam. I pęcherzyk który 9 dc miał prawie 4 cm, był mega przerośnięty, jest teraz sflaczały i malutki. Może była z niego owu, może nie. Temperaturę mam niska. Płynu nie ma. Nic z tego nie rozumiem. Usłyszałam od lekarki "nie rozumiem pani jajnikow." Nie chcę pisać jakiś głupot że przestanę się udzielać. Bo będę się udzielać i czytać i trzymać kciuki. Ale chyba przychodzi taki moment kiedy człowiek zdaje sobie sprawę że naprawdę nic z tego nie będzie i ma totalnie dość. Ja mam dość. Odechciewa mi się. Po prostu. Skoro nie. To nie. :(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny dawno nic nie pisałam jestem po kolejnym cyklu z clo. Poprzedni cykl byl jeden pęcherzyk po zastrzyku ovitrelle pękł ale niestety przyszła miesiączką więc nic nie wyszło. Teraz ten cykl tez na clo 2 tabletki od 2 dc przez 5 dni plus dodatkowo 3 zastrzyki Fostimon. Dostałam te zastrzyki z tego względu że po samym clo rósł zawsze tylko jeden pęcherzyk. Lekarz mówi że chce aby byly 2 a nawet więcej. Po wczorajszym monitoringu są 3 pęcherzyki, rano wzielam ovitrelle. Owulacja powinna być czwartek/piątek. W poniedziałek znowu wizyta w klinice na sprawdzenie czy wszystko pękło. Porobiłam wyniki które mi kazano wszystko jest w normie. I zdecydowałam się na badanie drożności jajowodów no chyba że nie przyjdzie miesiączka i będę dwie kreseczki.

reklama
Twoj lekarz nie boi sie ze jest kilka pecherzykow? Wiem, ze sa wtedy wieksze szanse na ciaze... moj gin ostatnio na wizycie stwierdzil ze woli jak jest jeden max 2. :/
Hej dziewczyny dawno nic nie pisałam jestem po kolejnym cyklu z clo. Poprzedni cykl byl jeden pęcherzyk po zastrzyku ovitrelle pękł ale niestety przyszła miesiączką więc nic nie wyszło. Teraz ten cykl tez na clo 2 tabletki od 2 dc przez 5 dni plus dodatkowo 3 zastrzyki Fostimon. Dostałam te zastrzyki z tego względu że po samym clo rósł zawsze tylko jeden pęcherzyk. Lekarz mówi że chce aby byly 2 a nawet więcej. Po wczorajszym monitoringu są 3 pęcherzyki, rano wzielam ovitrelle. Owulacja powinna być czwartek/piątek. W poniedziałek znowu wizyta w klinice na sprawdzenie czy wszystko pękło. Porobiłam wyniki które mi kazano wszystko jest w normie. I zdecydowałam się na badanie drożności jajowodów no chyba że nie przyjdzie miesiączka i będę dwie kreseczki.

Do góry