reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Jasne, w zaden sposob nie podwazam jego zdania. Probuje tylko zrozumiec co ten moj gin wygaduje..
Osobiscie wolalabym, zeby bylo wiecej pecherzykow. Wieksze szanse, a nawet jesli to blizniakow sie nie boje.

Dzis tak mnie jajnik boli, ze tragedia. Mam prace siedzaca przy komputerze, az ciezko wytrzymac...
No wlasnie powiedział mi że staramy się aby było 2 i wieje nie tylko jeden. Myślę że wie co robi ponieważ leczę się w klinice niepłodności.

Jasne, w zaden sposob nie podwazam jego zdania. Probuje tylko zrozumiec co ten moj gin wygaduje..
Osobiscie wolalabym, zeby bylo wiecej pecherzykow. Wieksze szanse, a nawet jesli to blizniakow sie nie boje.

Mi lekarz powiedział ze to nie o strach chodzi przed ciąża bliźniacza czy trojacza. Tylko o to ze ryzyko utrzymania takiej ciąży jest dużo większe. Ja swojemu tez powiedziałam: spoko, jak będą bliźniaki czy trojaczki to luz .... a on mi wtedy powiedział ze luz ale jak donoszę bo to już jest dużo większy problem. Myśle ze lekarze boja się głównie tego ze ciąże mnogie są obarczone większym ryzykiem, np przedwczesnego porodu a w związku z tym np niepełnosprawnością dzieci

Dzis tak mnie jajnik boli, ze tragedia. Mam prace siedzaca przy komputerze, az ciezko wytrzymac...

Mi lekarz powiedział ze to nie o strach chodzi przed ciąża bliźniacza czy trojacza. Tylko o to ze ryzyko utrzymania takiej ciąży jest dużo większe. Ja swojemu tez powiedziałam: spoko, jak będą bliźniaki czy trojaczki to luz .... a on mi wtedy powiedział ze luz ale jak donoszę bo to już jest dużo większy problem. Myśle ze lekarze boja się głównie tego ze ciąże mnogie są obarczone większym ryzykiem, np przedwczesnego porodu a w związku z tym np niepełnosprawnością dzieci

Dziewczyny, jakie testy owulacyjne stosujecie, tzn. z jakiej firmy? Ja mam horienmedical, ale cos zaczyna mi w nich nie pasowac. Obawiam sie ze jednak nie wykrywaja owulacji tak skutecznie jak powinny

Jestem jakiś tydzień po owulacji, cały czas czuje jajniki, ciągnie nie podbrzusze, mdli mnie po jedzeniu, bolą plecy i ciągle jestem zmęczona. Oczywiście mam nadzieje, że niedługo poznam przyczynę (testuje koło 5/6.11) ale nie chce się nastawiac bo moje pęcherzyki niby się wchłonęły... Któraś miała podobne dolegliwości????

Mialam podobnie, ale to bylo jeszcze przed clo. Niestety, wtedy to byly bardziej wmawiane sobie samej objawy, pare dni pozniej pojawila sie @
Jestem jakiś tydzień po owulacji, cały czas czuje jajniki, ciągnie nie podbrzusze, mdli mnie po jedzeniu, bolą plecy i ciągle jestem zmęczona. Oczywiście mam nadzieje, że niedługo poznam przyczynę (testuje koło 5/6.11) ale nie chce się nastawiac bo moje pęcherzyki niby się wchłonęły... Któraś miała podobne dolegliwości????

Niestety tak. Objawy to ja miałam wszystkie ale @ przychodziła. Chyba troszkę za szybko na objawy bo one zazwyczaj występują po zagnieżdżeniu, ale trzymam kciuki nie takie cuda matka natura widziała :)

reklama
[/QUOTE]

Ja też robię test 5.11 :) Trzymam kciuki za Ciebie.

Do góry