jeszczebedziepieknie
Fanka BB :)
A ja mam pytanie odnosnie pregnylu. Mialyscie? Czym sie rozni od ovitrelle? Ktory jest lepszy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiadomo juz cos?
Tak. Endometrium 11.
Z 3 pecherzykow, pękły 2. Jest płyn.
A z jednego zrobiła się torbiel....
We wtorek mam zrobić betę.
Czy któraś z was też miała torbiel? Czy pomimo jej istnienia może jednak pojawić się ciąża? Martwię się.
Na ktoryms forum, pare miesiecy temu, czytalam, ze dziewczyna przyjmowala clo, wyhodowala dwa ladne pecherzyki. Jeden pekl a z drugiego powstala torbiel. Ale w ciaze udalo sie jej zajsc, torbiel sie wchlonela.
Czyli jest jakaś nadzieja.
Nadzieja zawsze jakas jest, chociaz po dluzszym staraniu sie o zajscie w ciaze glowa robi sie coraz ciezsza od natloku mysli.
Szczerze powiedziawszy, boje sie tego co zobacze na sobotnim monitoringu. Gin. nie podobalo sie moje endo, mowil ze jest jakies dziwne i niesymetryczne. Pytalam czy jest szansa, ze to sie jeszcze poprawi ale nic mi nie odpowiedzial. Wspomnial tylko o tym, ze stymulacja 1/2 tabletki clo moze byc za mala i od przyszlego cyklu musimy zwiekszyc dawke na 1.
A ja mam juz serdecznie dosc tego czekania...
Nadzieja zawsze jakas jest, chociaz po dluzszym staraniu sie o zajscie w ciaze glowa robi sie coraz ciezsza od natloku mysli.
Szczerze powiedziawszy, boje sie tego co zobacze na sobotnim monitoringu. Gin. nie podobalo sie moje endo, mowil ze jest jakies dziwne i niesymetryczne. Pytalam czy jest szansa, ze to sie jeszcze poprawi ale nic mi nie odpowiedzial. Wspomnial tylko o tym, ze stymulacja 1/2 tabletki clo moze byc za mala i od przyszlego cyklu musimy zwiekszyc dawke na 1.
A ja mam juz serdecznie dosc tego czekania...
Ja dopiero pierwszy cykl z Clo, więc nie powinnam cudów oczekiwać, ale walczylam od stycznia o przywrócenie okresu po anty.
Gdyby nie ta torbiel to wszystko super. Moja lekarka się cieszyła, że takie ładne endometrium.
Ja tez pierwszy cykl z clo, 1/2 tabletki od 3 do 8 dc. Wczesniej przez rok sie nie udawalo, za kazdym razem przychodzila @
Moj gin tez nie za bardzo chcial stymulowac wieksza dawka. Mowil ze ma nadzieje ze uda sie po tej mniejszej dawce, bo clo zle wplywa na endo.Ja brałam po 1 tabletce, od 2 do 7 dc. Myślała żeby mi zwiększyć dawkę na przyszły cykl gdybym nie zaszła, ale coś mówiła że się boi.