reklama
Ja piłam 3 miesiące no jak widać nie pomogło bo ciąży brak ale czytałam dużo pozytywnych opinii ja piłam SYMFOLIC taki sam skład jak InofemDziewczyny, a piła któraś z was Inofem albo Inofolic? Czy to rzeczywiście coś pomaga na zajście czy to tylko taki mit?
Mimi94
Fanka BB :)
Ja pije miovelia i Miovelia Nac kaspJa piłam 3 miesiące no jak widać nie pomogło bo ciąży brak ale czytałam dużo pozytywnych opinii ja piłam SYMFOLIC taki sam skład jak Inofem
kolor nadzieji
Ja piję inofem i jeszcze nie zaszłam ale wyniki i samopoczucie mam lepsze[emoji4]
Ja właśnie zamówiłam Inofem i niepokalanka przez pozytywne opinie innych. Może coś pomoże.
KiedyPytam
Ja pilam w zeszłym cyklu symfolic. I lekarka powiedziała że pierwszy raz widzi u mnie takie piękne pęcherzyki. Z tym że dziady nie pękły. I postanowiła mi dać clo i zastrzyk w tym nowym cyklu. Ale zabroniła mi pić cokolwiek żeby zobaczyć jak organizm reaguje na samo cloDziewczyny, a piła któraś z was Inofem albo Inofolic? Czy to rzeczywiście coś pomaga na zajście czy to tylko taki mit?
Ja piję inofem i jeszcze nie zaszłam ale wyniki i samopoczucie mam lepsze
To też dobra oznaka Wiadomo, ze z tym samopoczuciem roznie bywa.
Ja pilam w zeszłym cyklu symfolic. I lekarka powiedziała że pierwszy raz widzi u mnie takie piękne pęcherzyki. Z tym że dziady nie pękły. I postanowiła mi dać clo i zastrzyk w tym nowym cyklu. Ale zabroniła mi pić cokolwiek żeby zobaczyć jak organizm reaguje na samo clo
Zachęciłaś mnie w takim razie Jestem w trakcie pierwszego cyklu z Clo więc chyba warto spróbować.
KiedyPytam
Dziewczyny w jakim dniu cyklu bralyscie zastrzyki na pęknięcie... Chodzi mi o to, jak szybko rosną po clo pęcherzyki?
KiedyPytam
Przy clo, to ty lepiej zapytaj lekarza czy możesz to pić żeby nie przestymulowac się. Mi odradziła.To też dobra oznaka Wiadomo, ze z tym samopoczuciem roznie bywa.
Zachęciłaś mnie w takim razie Jestem w trakcie pierwszego cyklu z Clo więc chyba warto spróbować.
reklama
Przy clo, to ty lepiej zapytaj lekarza czy możesz to pić żeby nie przestymulowac się. Mi odradziła.
Z tego co czytałam, to chyba ma wspomóc działanie clo i wyregulować hormony. Ale może dopytaj rzeczywiście swojej ginekolog.