reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Nie wiadomo... nie poszłam. Mój mąż nie mógł się wyrwać z pracy a ja sama nie pójdę na pobieranie krwi. W poniedziałek pójdę już do mojego lekarza. Wytrzymam... tylko nie wiem jak :angry::angry::angry::angry:
A może nie chce się rozczarować.... już 3 lata się staramy :(
Ojej biedactwo.. Miałam. Raz identyko sytuacje, ale okazało się że tak mocno chciałam i tak się denerwowalam że psychika zatrzymałam okres.. Tak bardzo nie chciałam go dostać i nie dostałam.. Ale w ciąży nie byłam

reklama
4 cykl z CLO 12 dc i w jajnikach dużo pęcherzyków okolo 1cm. Na jednym jajniku jakby znamie po owulacji?, ale w zatoce Douglasa nie ma płynu... mam pytanie do Was czy zdarzyło się Wam, że po owu nie było płynu widocznego w usg?

Zrobiłam wczoraj rano test i wyszedł negatywny. Jak by coś było to już by musiało być widać przeciez to już 42 dzień cyklu.... Dzwoniłam do przychodni lekarz będzie jutro albo w czwartek. Okresu dalej brak - piece wygasły.... Smuteczek :(

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było pozniej sezon urlopowy i wracam :) no więc w tym sezonie urlopowym mialam dni płodne... :p jestem 4 dni przed @ i brzuch od wczoraj wieczorem pobolewa jak Na @ ale nic z tego. Pachwiny ciągną a ja mam brązowe plemienia. Może nawet nie plamieniaa brązowy sluz lekko podbarwiony krwia. Pierwszy raz coś takiego mi sie zdazylo. Miala któraś podobnie? Rano zrobię test. Dodam, ze clo 2x1 przez 5 dni. 2-6dc.

reklama
Hej dziewczyny. Dawno mnie nie było pozniej sezon urlopowy i wracam :) no więc w tym sezonie urlopowym mialam dni płodne... :p jestem 4 dni przed @ i brzuch od wczoraj wieczorem pobolewa jak Na @ ale nic z tego. Pachwiny ciągną a ja mam brązowe plemienia. Może nawet nie plamieniaa brązowy sluz lekko podbarwiony krwia. Pierwszy raz coś takiego mi sie zdazylo. Miala któraś podobnie? Rano zrobię test. Dodam, ze clo 2x1 przez 5 dni. 2-6dc.
Zrób test lub bete. Takie plamienia to moze być ciąża ale i @.

Ostatnia edycja:
Do góry