reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
U nas 1 ciąża praktycznie od razu.. Wydaje mi się, że człowiek chyba za bardzo chce i dlatego nie wychodzi.. Jak nawet clo nie pomaga.. to cholera wie co jest :/
Ja tak samo już terqz myśleć. Przy córce też bardzo chciałam.ale tersz sobie dodatkowo wkrecilam że chce mała różnice wieku itp i wyszło że jest więcej niż planowalam i się nakręcam..

Ja dziś rano zatestowalam ale jedna kreska @ wciąż nie mam. Boli mnie podbrzusze i mam temperaturę 36.80. Może zrobię w czwartek betę... Ciągle mam nadzieję że się udało ❤️❤️❤️

reklama
Nie wiadomo... nie poszłam. Mój mąż nie mógł się wyrwać z pracy a ja sama nie pójdę na pobieranie krwi. W poniedziałek pójdę już do mojego lekarza. Wytrzymam... tylko nie wiem jak :angry::angry::angry::angry:
A może nie chce się rozczarować.... już 3 lata się staramy :(

Do góry