reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Cześć dziewczyny :) Powiem Wam, że jestem w szoku co ten Dostinex ze mną zrobił. Ja chyba pierwszy raz w życiu miałam owulacje! Ból jajnika, śluz, szyjka macicy.. w życiu nie miałam takich objawów :p
Ale mam pytanie co do mierzenia temperatury. Wiem, że trzeba mierzyć o tej samej porze, więc u mnie to była 5 rano. Wczoraj o 5 było 36,22 a dziś nie mogłam spać i zmierzyłam o 4 i miałam 36,38. Trochę się zdziwiłam, bo myślałam, że to już i temperatura powinna być wyższa. Poszłam spać i zmierzyłam o 6.30, tuż po przebudzeniu i było już 36,77. Możecie mi powiedzieć co to może oznaczać?
I jeszcze jedno pytanie, kiedy po przypuszczalnym terminie zapłodnienia można zrobić beta hcg żeby już coś wyszło?
Pozdrawiam :)

reklama
Cześć dziewczyny :) Powiem Wam, że jestem w szoku co ten Dostinex ze mną zrobił. Ja chyba pierwszy raz w życiu miałam owulacje! Ból jajnika, śluz, szyjka macicy.. w życiu nie miałam takich objawów :p
Ale mam pytanie co do mierzenia temperatury. Wiem, że trzeba mierzyć o tej samej porze, więc u mnie to była 5 rano. Wczoraj o 5 było 36,22 a dziś nie mogłam spać i zmierzyłam o 4 i miałam 36,38. Trochę się zdziwiłam, bo myślałam, że to już i temperatura powinna być wyższa. Poszłam spać i zmierzyłam o 6.30, tuż po przebudzeniu i było już 36,77. Możecie mi powiedzieć co to może oznaczać?
I jeszcze jedno pytanie, kiedy po przypuszczalnym terminie zapłodnienia można zrobić beta hcg żeby już coś wyszło?
Pozdrawiam :)

żeby temp była wiarygodna to trzeba przynajmniej 3 godz spać.
beta tak pewnie 2 tyg po.

reklama
@xPola przykro :(

@aniajg2 nie wiem, nie zapytałam

Dziś 12dpo wiec może jest za wcześnie poprostu. Dopóki nie ma @ jest szansa. Nieraz beta wychodzi dopiero po spóźnionej @
Najbliższe 2-3 dni wszystko rozjaśnia

Do góry