reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ja jeszcze 8 dni do @ a już świruje. Prócz tego ze od kilku dni kłuje mnie /ciągnie w okolicach prawej pachwiny a chyba od wczoraj i w lewej to żadnych objawów. Nie jest to ból ciągły. Ale utrzymujący się dłuższy czas, przerwa i znów- chyba ze jest ciagle ale nie zwracam na to uwagi. Jeszcze dostałam jakiejś jednodniowej biegunki wczoraj. Sucho, cycuchy tez cicho siedzą. Niby jajo pękło ale mam wątpliwości ze się udało, aż się boje bo jak wiem ze pękło to się chyba załamie ze znów coś nie tak.

Trzymam kciuki aby się okazało ze mamy kolejna fasolkę Joanulka!!!
Ja bóle podbrzusza podobnie jak na @ mam od połowy cyklu.. odkąd biorę clo tak się zrobiło. Ja biegunkę jednodniową miałam w tym cyklu 3x.. A u mnie były dwa jajeczka, lekarz był dobrej myśli.. jak wychodziłam powiedział ' Powinno się udać ' Ja nie wiem jak przeżyje jeśli znów się nie udało.. To właśnie będzie znaczyło, że coś ze mną nie tak...

Ja bóle podbrzusza podobnie jak na @ mam od połowy cyklu.. odkąd biorę clo tak się zrobiło. Ja biegunkę jednodniową miałam w tym cyklu 3x.. A u mnie były dwa jajeczka, lekarz był dobrej myśli.. jak wychodziłam powiedział ' Powinno się udać ' Ja nie wiem jak przeżyje jeśli znów się nie udało.. To właśnie będzie znaczyło, że coś ze mną nie tak...

Masz jakieś inne objawy ? Ja to ogólnie jestem przeziębiona i kaszle a mój stan zdrowia się pogorszył w sobotę.
A no u mnie powiedziała ze jak nie to drożność jajowodów. Nie chce mieć kolejnego cyklu w plecy. Jak sobie pomyśle to mi się odechciewa ....

Masz jakieś inne objawy ? Ja to ogólnie jestem przeziębiona i kaszle a mój stan zdrowia się pogorszył w sobotę.
A no u mnie powiedziała ze jak nie to drożność jajowodów. Nie chce mieć kolejnego cyklu w plecy. Jak sobie pomyśle to mi się odechciewa ....
Bolały mnie piersi kilka dni temu, ale przestały.. mam też uczucie mokrości i śluz koloru kawy z mlekiem.. ale te bóle brzucha.. czuje, że znów nic z tego.. A ja planuję przymierzyć się do iui..

Bolały mnie piersi kilka dni temu, ale przestały.. mam też uczucie mokrości i śluz koloru kawy z mlekiem.. ale te bóle brzucha.. czuje, że znów nic z tego.. A ja planuję przymierzyć się do iui..

Może to implantacyjne plamienie? U mnie sucho jak to kilka dni przed okresem. Każda inaczej przechodzi te fazy zapłodnienia i zagnieżdżenia. Trzymam kciuki.

Może to implantacyjne plamienie? U mnie sucho jak to kilka dni przed okresem. Każda inaczej przechodzi te fazy zapłodnienia i zagnieżdżenia. Trzymam kciuki.
No ja miałam plamienia brązowe i śluz różowy w 14dc i ostry ból prawego jajnika przez 2 dni w 2 i 3 dc. Dzisiaj mam 23dc i czekam na rozwój wydarzeń czy @przyjdzie czy po prawie 3 latach starań się udało zaciazyc. Ale do ewentualnej miesiączki jeszcze daleko max 15 dni A minimum 7 dni Bo mam nieregularne.

Jestem przed miesiączką 2 dni, więc to raczej nie to, ale powiem Ci, że odkąd biorę CLO to już nic nie rozumiem.. :( dzieją się dziwne bóle brzucha.. mam je przez prawie cały cykl..

reklama
Jestem przed miesiączką 2 dni, więc to raczej nie to, ale powiem Ci, że odkąd biorę CLO to już nic nie rozumiem.. :( dzieją się dziwne bóle brzucha.. mam je przez prawie cały cykl..
Kochana ja czytałam o tym clo co mi podalas nazwę i tam jest napisane że skutki uboczne są tylko pod czas zażywania A później jak już odstawisz po 5 dniach to skutki uboczne mijają. Może faktycznie brzuch Cię pobolewa jak na miesiączke ale jej nie dostaniesz. Aż jestem ciekawa czy jak ja otrzymam od gin clo czy też będzie mnie tak brzuch bolał od połowy cyklu. Brzuch często pobolewa bo macica się rozciąga.

Do góry