reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Dziewczyny a co to jest za żel?
ConcievePlus zel wspomagający zajście w ciąże. Jest bezpieczny dla plemników i ułatwię droge do celu
Lusia125
DziekujeConcievePlus zel wspomagający zajście w ciąże. Jest bezpieczny dla plemników i ułatwię droge do celu
Lusia125
I jak @ przyszła?Byłam u lekarza i Endometrium ma 14 mm jest powiększone wiec może być ciąża. Mam zrobić test 5 kwietnia i jak będzie pozytywny to za 2 tygodnie mam się zgłosić do lekarza. Przepisała mi clo i luteine. Owulacja była i pęcherzyk pękł bo jest płyn w jajniku. Pozostaje tylko czekać
aniajg2
Narazie nie. W niedzielę wieczorem miałam temperature 37 stopni i wzięłam apap i poszłam spać wypocilam się i od tego czasu rano piersi mnie mniej bolą i nie są takie nabrzmiałe. Dziś mam Dość silne zawroty głowy. Więc cierpliwie czekam do piątku na test chyba że @wcześniej przyjdzie.
I jak @ przyszła?
zuza9292
Trzymam kciuki żeby nie przyszłaNarazie nie. W niedzielę wieczorem miałam temperature 37 stopni i wzięłam apap i poszłam spać wypocilam się i od tego czasu rano piersi mnie mniej bolą i nie są takie nabrzmiałe. Dziś mam Dość silne zawroty głowy. Więc cierpliwie czekam do piątku na test chyba że @wcześniej przyjdzie.
MamaZblizną
A powtarzałaś test? Kreska powinna być już bardziej wyraźnaNarazie nie. W niedzielę wieczorem miałam temperature 37 stopni i wzięłam apap i poszłam spać wypocilam się i od tego czasu rano piersi mnie mniej bolą i nie są takie nabrzmiałe. Dziś mam Dość silne zawroty głowy. Więc cierpliwie czekam do piątku na test chyba że @wcześniej przyjdzie.
Lusia125
Dokładnie już raczej powinien wyjść, temp podwyższona chociaż ja przed @ też mam ale to sprawa indywidualna. Czekamy na wieści. A temp 37 to dobra temp gorączka to nie jest.A powtarzałaś test? Kreska powinna być już bardziej wyraźna
Joanulka
Dokładnie już raczej powinien wyjść, temp podwyższona chociaż ja przed @ też mam ale to sprawa indywidualna. Czekamy na wieści. A temp 37 to dobra temp gorączka to nie jest.
U mnie powyżej 37 się utrzymywało do samego końca, dopiero w dniu @ spadła. Zobaczymy jak będzie w tym cyklu. Zaraz będę zażywać 2 tabletkę clo.
reklama
MamaZblizną
Widzę nowe cykle z Clo się zaczynają.. Ciekawe czy ciążę się posypią.. Czytałam sporo pozytywnych historii jestem pełna nadziei