reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Dziewczyny trzymam.za was kciuki Trezba być do tej myśli. Przy braniu clo miałam dodatkowo zastrzyk po monitorigach aby mieć pewność że pęcherzyki pękły. Uda się tylko trzeba czasu

Cześć dziewczyny :) jezeli moge to z checia się dołączę do wątku. Tak krótko opisze swoja historię z clo. W 2015 roku i juz po roku starań o dziecko i comiesięcznych wizytach i lekarza i setnych badań diagnoza Pcos. Recepta. Clostilbegyt 1x1. Miało być 6 miesięcy jezeli nic z tego nie wyjdzie to myślimy dalej. 6 cykl.. II kreseczki. Bomba. Jest na tą chwile bardzo wygadana Ola, kochany przedszkolak. Po 3 latach przydał by sie jeszcze 4 członek rodziny. Rok starań i znowu nic z tego. Wczoraj wizyta u lekarza, luteina na wywołanie miesiączki bo dzis już 45 dc a @ nie widac. Ciazy tez nie. Przepisane CLO 2x1 i czekamy na okres i dzialamy od 2 do 7 dc. Mam na imię Agata i bede was czesto tu odwiedzac, czytac i pisać jak wyglada sytyacja. :)

Hej hej :) rozgość się :) ja też ostatnio tutaj dołączyłam i zaczęłam pierwszy cykl z clo :)
Cześć dziewczyny :) jezeli moge to z checia się dołączę do wątku. Tak krótko opisze swoja historię z clo. W 2015 roku i juz po roku starań o dziecko i comiesięcznych wizytach i lekarza i setnych badań diagnoza Pcos. Recepta. Clostilbegyt 1x1. Miało być 6 miesięcy jezeli nic z tego nie wyjdzie to myślimy dalej. 6 cykl.. II kreseczki. Bomba. Jest na tą chwile bardzo wygadana Ola, kochany przedszkolak. Po 3 latach przydał by sie jeszcze 4 członek rodziny. Rok starań i znowu nic z tego. Wczoraj wizyta u lekarza, luteina na wywołanie miesiączki bo dzis już 45 dc a @ nie widac. Ciazy tez nie. Przepisane CLO 2x1 i czekamy na okres i dzialamy od 2 do 7 dc. Mam na imię Agata i bede was czesto tu odwiedzac, czytac i pisać jak wyglada sytyacja. :)

Witamy!! Zapraszamy :) mało nas tu ale przynajmniej każda się pamięta [emoji12]
Jak długie masz cykle? Pytam bo tez jestem na clo 1 raz i nie posyłałam lekarza bo miałam brać 5-9dc ale wzięłam w 3dc czyli wczoraj. Moje cykle są 24-26 dni. W poniedziałek mam monitoring.

A nie masz monitoringu?

Kazała mi przyjść między 11 a 15 dniem. Ale ze dr przyjmuje tylko na NFZ i ciężko się do niej dostać przyjmuje tez na koniec bez numerków. Ciekawie co to będzie za wizyta. Jak jakaś kiepska ze da mi receptę to muszę poszukać kogoś innego. Tylko ze słyszałam o tej dr dobre opinie. ......

Dziś z rana zrobiłam test i znow taka bardzo bladą kreska ,a może te testy z allegro są jakieś trefne?
IMG_20190404_062911.jpeg

Kazała mi przyjść między 11 a 15 dniem. Ale ze dr przyjmuje tylko na NFZ i ciężko się do niej dostać przyjmuje tez na koniec bez numerków. Ciekawie co to będzie za wizyta. Jak jakaś kiepska ze da mi receptę to muszę poszukać kogoś innego. Tylko ze słyszałam o tej dr dobre opinie. ......
Kazała ci przyjść tylko raz?

reklama
Do góry