Joanulka
Fanka BB :)
Napewno pomoże. Ja uzywalam jeszcze zel zwiekszajacy zywotnosc plemnikow
Mam ten zel ale mąż uczulony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno pomoże. Ja uzywalam jeszcze zel zwiekszajacy zywotnosc plemnikow
Hej, ja od dziś zaczęłam 1 cykl z clo! Narazie nic nie czuje, nic nie boli, zobaczymy jutro po 2 dawce. Od kiedy najlepiej zacząć testy owulacyjne? W poniedziałek to będzie 9dc mam pierwszy monitoring, cieszę się ale i boje jak zareaguje na clo.
Ja też świruję troszkę :/ ja mam dzisiaj drugi dzień z clo i na monitoring idę we wtorek. Będzie dobrze, zobaczysz [emoji173]razem raźniej
Nie no.. u mnie aż tak nie jest.. do płaczu było daleko Już przeszło, bolało do południa, ale już jest okMnie przy braniu clo strasznie bolały jajniki... W dni płodne aż nie do wytrzymania... A wtedy trzeba się starać to czasem aż płakałam z bólu ale cóż... A później bolało też ale mnie aż do samego okresu wtedy ulga i potem znów po braniu tabletek... Każda jest inna ale życzę powodzenia to bd miały @ w tym samym czasie
Jak się czujesz po clo?
Tak jak mówisz razem raźniej [emoji16][emoji1365] mniej stresu
Niestety jeszcze nie jestem na drugim cyklu bez clo. Clo już kochana brać nie będę bo wg nowego lekarza brałam go niepotrzebnie. Mam piękny pęcherzyk wszystko ok. Jestem po owu. Teraz czekam na @ i jak zwykle pewnie przyjdzie. Jedyne co mnie cieszy to to, że w końcu trafiłam chyba na profesjonaliste i nam pomoże trzymam kciuki za ciebie kochana i mam nadzieję że Ci się uda w tym cyklu z clo@Joanulka u mnie wszystko w porzadku okres minął. Owulacje miałam bo było sporo śluzu. Wizyte mam umówiona na 11 kwietnia i zaczynam zaraz w pierwszy dzień @ zacząć brać clo.
Liczę że długo nie będę musiała czekać na pęcherzyki i że w 11 dc będę mogła wziąść już zastrzyk
A jak tam u ciebie ?
@Lusia125 co tam u ciebie kochana ? Udało się czy nie ?
@Joanulka u mnie wszystko w porzadku okres minął. Owulacje miałam bo było sporo śluzu. Wizyte mam umówiona na 11 kwietnia i zaczynam zaraz w pierwszy dzień @ zacząć brać clo.
Liczę że długo nie będę musiała czekać na pęcherzyki i że w 11 dc będę mogła wziąść już zastrzyk
A jak tam u ciebie ?
@Lusia125 co tam u ciebie kochana ? Udało się czy nie ?
A jakbyś aplikowala go po stosunku? Moze tez jakos pomoze tym plemnikąMam ten zel ale mąż uczulony
A jakbyś aplikowala go po stosunku? Moze tez jakos pomoze tym plemniką