reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

@xPola ja w 13dc bylam zalamana ze caly cykl sie poszedl... bo lekarka nie wie kiedy mam owulacje bo clo powinna byc 13dc a ja jej nie mam... jakas dziwna jestem a sie okazało ze na usg w 15dc juz bylo wiadomo ze owulka dopiero bedzie a clo nie ma na to wplywu! Tylko popedza pecherzyki by btlo ich więcej!

reklama
@xPola ja w 13dc bylam zalamana ze caly cykl sie poszedl... bo lekarka nie wie kiedy mam owulacje bo clo powinna byc 13dc a ja jej nie mam... jakas dziwna jestem a sie okazało ze na usg w 15dc juz bylo wiadomo ze owulka dopiero bedzie a clo nie ma na to wplywu! Tylko popedza pecherzyki by btlo ich więcej!
Otóż to! Haha w gadce każdy mocny, ale jak przychodzi co do czego to masakra! :D
Jutro podzwonie po lekarzach, mam nadzieje, że któryś mnie przyjmie.. martwi mnie trochę, bo opinie mają kiepskie :/

Otóż to! Haha w gadce każdy mocny, ale jak przychodzi co do czego to masakra! :D
Jutro podzwonie po lekarzach, mam nadzieje, że któryś mnie przyjmie.. martwi mnie trochę, bo opinie mają kiepskie :/
Wazne ze usg Ci zrobia, leczyc Cie nie beda [emoji6] moj ma teraz spokuj z 2 tyg z sexami chodz obiecywal od 3 dni i nic haha smieje sie ze obiecanki cacanki

Dokładnie tak.. ja wczoraj usłyszałam ' zachowujesz się jak bezpłodna ' :/ Bo biorę Clo.. o to mu chodziło. Ja mu też powiedziałam, że nie zawsze mam ochotę, ale staram się motywować do działania.. zwłaszcza, że nie wiem kiedy będzie owulacja, bo nie mam monitoringu, więc musimy się kochać 2x więcej niż inni.. Mam nadzieje, że przemyśli sobie wszystko w pracy..
Myślisz, że jest sens wkręcicić się jeszcze jutro do lekarza w 14 dc?

Oczywiście że jest sens , ja byłam wczoraj w 18dc i miałam duży pęcherzyk - lekarz powiedział ze owu powinna być dzisiaj.
W czwartek idę znowu na monitoring zobaczyć co się wydarzyło :)

Hej:) byłam wczoraj na usg. Największy pęcherzyk nie pękł. Zrobiła się torbiel czynnościowa. Ale powiedziała,że mogły pęknąć więc mam brać progesteron 10 dni. I potem test. Ale przestałam w ogóle wierzyć ,że ten cykl się uda, więc juz bardziej nastawiam się na hsg.

Hej:) byłam wczoraj na usg. Największy pęcherzyk nie pękł. Zrobiła się torbiel czynnościowa. Ale powiedziała,że mogły pęknąć więc mam brać progesteron 10 dni. I potem test. Ale przestałam w ogóle wierzyć ,że ten cykl się uda, więc juz bardziej nastawiam się na hsg.

Ile miałaś pęcherzyków w sumie? I co z ta torbielą? Wchłonie się sama?

Hej dziewczyny, obdzwoniłam ginekologów i nic.. nikt nie chciał mnie przyjąć.. Podłamałam się, ale przypomniało mi się, że mam super rodzinnego!:D więc poszłam i według niego jest po owulce.. była jakoś w 12-13 dc.. czyli zgadzało by się z testami i w sumie ginekologiem, bo mówił, że owu będzie w weekend, a 12-13 dzień cyklu to sobota-niedziela. Dziś tak bolą mnie jajniki, że tragedia.. no i mam biały śluz, a jak się orientuje to śluz niepłodny?

Hej dziewczyny, obdzwoniłam ginekologów i nic.. nikt nie chciał mnie przyjąć.. Podłamałam się, ale przypomniało mi się, że mam super rodzinnego!:D więc poszłam i według niego jest po owulce.. była jakoś w 12-13 dc.. czyli zgadzało by się z testami i w sumie ginekologiem, bo mówił, że owu będzie w weekend, a 12-13 dzień cyklu to sobota-niedziela. Dziś tak bolą mnie jajniki, że tragedia.. no i mam biały śluz, a jak się orientuje to śluz niepłodny?
To nie polodny. Ja tez mam tak duzo tego sluzu ze masakra ale dop od 5dni po owu

reklama
Do góry