reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Trzymam mocno za nas wszystkie tutaj kciuki :)
Ja za to mówiłam, że na 30 urodziny i mi się nie spieszy :) w tym roku kończę 27 a już rok temu czułam, że tak bardzo chcę już dzieciątko :) no i prawie by było bo miałam termin na koniec lutego tego roku. Moja znajoma miała podobny termin i ma córeczkę. Ciężko się patrzy na to co miało się mieć, ale nie można się poddawać.

reklama
Ja za to mówiłam, że na 30 urodziny i mi się nie spieszy :) w tym roku kończę 27 a już rok temu czułam, że tak bardzo chcę już dzieciątko :) no i prawie by było bo miałam termin na koniec lutego tego roku. Moja znajoma miała podobny termin i ma córeczkę. Ciężko się patrzy na to co miało się mieć, ale nie można się poddawać.
Ja taki instynkt ze jestem pewna ze chce dzidziusia to tak trwa juz z 3 lata... ale dop od zeszłego roku razem z mezem sie szykujemy do tego. Puki co nic... mam nadzieję ten cykl to bd ostatni... wczoraj ciagnal mnoe jajnik z ktorego byla owu. To byl 5dpo wiec jestem pelna nadzieji ale staram sie nie nakrecac [emoji846]

Ja taki instynkt ze jestem pewna ze chce dzidziusia to tak trwa juz z 3 lata... ale dop od zeszłego roku razem z mezem sie szykujemy do tego. Puki co nic... mam nadzieję ten cykl to bd ostatni... wczoraj ciagnal mnoe jajnik z ktorego byla owu. To byl 5dpo wiec jestem pelna nadzieji ale staram sie nie nakrecac [emoji846]

Obyś otworzyła 2020!! 3 taka to kawał czasu! [emoji1364][emoji1364] mocno zaciśnięte

To mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji4] kiedy będziesz testować?

To mocno trzymam kciuki [emoji110][emoji4] kiedy będziesz testować?
@ powinna byc 9 kwietnia. Także poczekam do @ i jezeli nie przyjdzie to 10-11kwietnia zrobie bete. A jezeli by nyla pozyt. To w tedy sikacza na pamiatke chce zrobic takie podelko z pamiatkami test opaska z szpitala wloski itp... no zobaczymy jak dlugo bede na to czekac [emoji6]

To już niedługo [emoji87][emoji173] ja 9 kwietnia idę na pierwszy monitoring :)
@ powinna byc 9 kwietnia. Także poczekam do @ i jezeli nie przyjdzie to 10-11kwietnia zrobie bete. A jezeli by nyla pozyt. To w tedy sikacza na pamiatke chce zrobic takie podelko z pamiatkami test opaska z szpitala wloski itp... no zobaczymy jak dlugo bede na to czekac [emoji6]

To jesteśmy ten sam rocznik :) kiedyś na nas wszystkie przyjdzie czas:)

reklama
Do góry