reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Hej dziewczyny ,
Dawno się nie odzywałam bo @ przyszła , ale jestem na drugim cyklu z CLO i Duphastonem , dzisiaj byłam na kolejnym monitoringu 18 dc i w końcu prawy jajnik się obudził :D , rośnie piękny pęcherzyk ( 1,85 x 1,59 cm ) także działamy :p

Trzymam kciuki za was cały czas :)

reklama
Cześć dziewczyny! Jutro zaczynam przygodę z clo, jestem podekscytowana ale tez boje się (skutków ubocznych). Właśnie wybieram clinike i jutro mam zamiar umówić się na monitoring od 9dc czyli dokładnie za tydzień.

@aniajg2 zrobiłaś test rano? Są II krechy?
@gigi_ co u słychać?
@kasia0912 jesteś już po usg? Pęcherzyk pękł?
@xPola Jedziesz na monitoring zobaczyć czy była owulacja?
Hej jeszcze nie miałam usg. Dopiero o 20.30 jadę. Już się stresuję

Nie na co się na zapas martwić :) a masz monitoring przy clo?
Monitoringiem raczej tego nazwać nie można.. Miałam jedno usg w 11dc i lekarz stwierdził, że więcej nie trzeba.. mamy się starać i to tyle. Wczoraj wieczorem zaliczyłam mega kłótnie z mężem dzień przed 6 rocznica.. ma dość wizyt, tabletek itd.. więc postanowiłam wyluzować, bo widzę, że na niego to kiepsko działa, a nie chce zniszczyć wszystkiego co przez lata budowaliśmy..

Cześć dziewczyny! Jutro zaczynam przygodę z clo, jestem podekscytowana ale tez boje się (skutków ubocznych). Właśnie wybieram clinike i jutro mam zamiar umówić się na monitoring od 9dc czyli dokładnie za tydzień.

@aniajg2 zrobiłaś test rano? Są II krechy?
@gigi_ co u słychać?
@kasia0912 jesteś już po usg? Pęcherzyk pękł?
@xPola Jedziesz na monitoring zobaczyć czy była owulacja?
Nie byłam dziś.. zaliczyłam wieczorem taką kłótnie z mężem, że dramat.. Odechciało mi się wszystkiego.

Monitoringiem raczej tego nazwać nie można.. Miałam jedno usg w 11dc i lekarz stwierdził, że więcej nie trzeba.. mamy się starać i to tyle. Wczoraj wieczorem zaliczyłam mega kłótnie z mężem dzień przed 6 rocznica.. ma dość wizyt, tabletek itd.. więc postanowiłam wyluzować, bo widzę, że na niego to kiepsko działa, a nie chce zniszczyć wszystkiego co przez lata budowaliśmy..
To gratulacje 6 lat małżeństwa! Co do stresow u facetow, to nie ma sie co dziwic. Moj tez jest wkurzony tym ze sie nie udaje... a przed @ tez czeka z niecierpliwoscia co bedzie czy @ czy pozyt. Test... mnie jest ciezko ale widze ze jemu tez... ale co zrobic. Jedni nie chca tak jak moja siostra zaliczyla wpadke... i juz. A czlowiek chce pragnie stara sie i dupa... ah

To gratulacje 6 lat małżeństwa! Co do stresow u facetow, to nie ma sie co dziwic. Moj tez jest wkurzony tym ze sie nie udaje... a przed @ tez czeka z niecierpliwoscia co bedzie czy @ czy pozyt. Test... mnie jest ciezko ale widze ze jemu tez... ale co zrobic. Jedni nie chca tak jak moja siostra zaliczyla wpadke... i juz. A czlowiek chce pragnie stara sie i dupa... ah
U nas nawet nie chodzi o to, że on chce i nie wychodzi, ale uważa, że czuje nacisk.. mimo iż staram się aby seks nie był nudny.. przebieranki i te sprawy, ale jego męczy sex w wyznaczone dni, że ja biorę te leki i ostatnio miałam często wizyty u lekarza.. Ma dość i uważa, że za bardzo się nakręcam. Może ma trochę racji.. muszę zluzować gacie.. :/
..ale mimo wszystko jak wyszedł do pracy zrobiłam test owu :p kreseczka zbledła, więc już sama nie wiem.. korci mnie ta wizyta u lekarza, ale jak pomyśle o stresie związanym z mężem.. :(

Załączniki

• 15541350727276654106216906176822.jpg
    15541350727276654106216906176822.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 52
U nas nawet nie chodzi o to, że on chce i nie wychodzi, ale uważa, że czuje nacisk.. mimo iż staram się aby seks nie był nudny.. przebieranki i te sprawy, ale jego męczy sex w wyznaczone dni, że ja biorę te leki i ostatnio miałam często wizyty u lekarza.. Ma dość i uważa, że za bardzo się nakręcam. Może ma trochę racji.. muszę zluzować gacie.. :/
..ale mimo wszystko jak wyszedł do pracy zrobiłam test owu [emoji14] kreseczka zbledła, więc już sama nie wiem.. korci mnie ta wizyta u lekarza, ale jak pomyśle o stresie związanym z mężem.. :(
U mojego tez widze ze te sexy takie w stylu " kotku teraz mi wkladaj"... no coz. Ja mu powiedzialam no ja to odbieram jak terroryzm ale skoro biore te leki, nie pije nie pale i ogolnie sie poswiecam! To Ty tez mozesz! Ja tez nie mam ochoty na sex akurat o tej godz i juz! Ja uwuelbiam sie kocham uwielbiam sex ale tski na luzie z pieszczeniem itp a nie 5 min przed tym niz wychodzi do pracy... takze rozumie Cie ale jakos trzeba to przetrwac

U mojego tez widze ze te sexy takie w stylu " kotku teraz mi wkladaj"... no coz. Ja mu powiedzialam no ja to odbieram jak terroryzm ale skoro biore te leki, nie pije nie pale i ogolnie sie poswiecam! To Ty tez mozesz! Ja tez nie mam ochoty na sex akurat o tej godz i juz! Ja uwuelbiam sie kocham uwielbiam sex ale tski na luzie z pieszczeniem itp a nie 5 min przed tym niz wychodzi do pracy... takze rozumie Cie ale jakos trzeba to przetrwac
Dokładnie tak.. ja wczoraj usłyszałam ' zachowujesz się jak bezpłodna ' :/ Bo biorę Clo.. o to mu chodziło. Ja mu też powiedziałam, że nie zawsze mam ochotę, ale staram się motywować do działania.. zwłaszcza, że nie wiem kiedy będzie owulacja, bo nie mam monitoringu, więc musimy się kochać 2x więcej niż inni.. Mam nadzieje, że przemyśli sobie wszystko w pracy..
Myślisz, że jest sens wkręcicić się jeszcze jutro do lekarza w 14 dc?

reklama
Dokładnie tak.. ja wczoraj usłyszałam ' zachowujesz się jak bezpłodna ' :/ Bo biorę Clo.. o to mu chodziło. Ja mu też powiedziałam, że nie zawsze mam ochotę, ale staram się motywować do działania.. zwłaszcza, że nie wiem kiedy będzie owulacja, bo nie mam monitoringu, więc musimy się kochać 2x więcej niż inni.. Mam nadzieje, że przemyśli sobie wszystko w pracy..
Myślisz, że jest sens wkręcicić się jeszcze jutro do lekarza w 14 dc?
Pewnie ze jest sens! Owulacja moze sie zawsze z roznych przyczyn przesunac i mie masz ma to wplywu wiec mysle ze idz do lekarza bd spokojniejsza. A faceci no co ja mojemu mowie "sa tacy co by chcili sexy dziennie to sie teraz chwal ze Ty masz dzinnie!" A on tak na mnie patrzy haha no co podobo faceci to non stop o sexie mysla a jak maja okazje to nagle ze nieee.. sex nie najwazniejszy... haha

Do góry