reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

To idziemy prawie równo :) ja dzisiaj zaczynam i też się boję co to będzie, ale trzeba być dobrej myśli.
Cześć dziewczyny! Jutro zaczynam przygodę z clo, jestem podekscytowana ale tez boje się (skutków ubocznych). Właśnie wybieram clinike i jutro mam zamiar umówić się na monitoring od 9dc czyli dokładnie za tydzień.

@aniajg2 zrobiłaś test rano? Są II krechy?
@gigi_ co u słychać?
@kasia0912 jesteś już po usg? Pęcherzyk pękł?
@xPola Jedziesz na monitoring zobaczyć czy była owulacja?

reklama
To idziemy prawie równo :) ja dzisiaj zaczynam i też się boję co to będzie, ale trzeba być dobrej myśli.
Byłam u lekarza i Endometrium ma 14 mm jest powiększone wiec może być ciąża. Mam zrobić test 5 kwietnia i jak będzie pozytywny to za 2 tygodnie mam się zgłosić do lekarza. Przepisała mi clo i luteine. Owulacja była i pęcherzyk pękł bo jest płyn w jajniku. Pozostaje tylko czekać

Byłam u lekarza i Endometrium ma 14 mm jest powiększone wiec może być ciąża. Mam zrobić test 5 kwietnia i jak będzie pozytywny to za 2 tygodnie mam się zgłosić do lekarza. Przepisała mi clo i luteine. Owulacja była i pęcherzyk pękł bo jest płyn w jajniku. Pozostaje tylko czekać

Clo przepisała a mówi ze może ciąża?

Możesz zrobić test hcg z krwi. To jest pewniejsze niż te testy.... Jak jesteś w ciąży to wydaje mi się że z krwi powinno już wyjść

No to dobrze :) ja też zaczynam clo dopiero pierwszy cykl i w tym cyklu dlatego mam większą nadzieję :)

Obyśmy to My otworzyły 2020 [emoji1364][emoji1364]

Kiedyś pare lat temu mówiłam do męża ze nie chce już dzieci. Mamy 2 córki odchowane (z mojego poprzedniego małżeństwa) i teraz chce pozwiedzać świat i odłożyć na emeryturkę i ze najwcześniej jak będę miała 35 lat to zaczniemy się starać.. wszystko oczywiście się zmieniło bardzo szybko bo ziarenko urosło ale dziecka dalej niema. W Styczniu mam 35 urodziny i może właśnie wtedy będę mama, tak jak mówiłam kiedyś. Zobaczymy [emoji51]

reklama
Obyśmy to My otworzyły 2020 [emoji1364][emoji1364]

Kiedyś pare lat temu mówiłam do męża ze nie chce już dzieci. Mamy 2 córki odchowane (z mojego poprzedniego małżeństwa) i teraz chce pozwiedzać świat i odłożyć na emeryturkę i ze najwcześniej jak będę miała 35 lat to zaczniemy się starać.. wszystko oczywiście się zmieniło bardzo szybko bo ziarenko urosło ale dziecka dalej niema. W Styczniu mam 35 urodziny i może właśnie wtedy będę mama, tak jak mówiłam kiedyś. Zobaczymy [emoji51]
Trzymam kciuki [emoji16]

Do góry