reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

To idziemy prawie równo :) ja dzisiaj zaczynam i też się boję co to będzie, ale trzeba być dobrej myśli.
Cześć dziewczyny! Jutro zaczynam przygodę z clo, jestem podekscytowana ale tez boje się (skutków ubocznych). Właśnie wybieram clinike i jutro mam zamiar umówić się na monitoring od 9dc czyli dokładnie za tydzień.

@aniajg2 zrobiłaś test rano? Są II krechy?
@gigi_ co u słychać?
@kasia0912 jesteś już po usg? Pęcherzyk pękł?
@xPola Jedziesz na monitoring zobaczyć czy była owulacja?

reklama
To idziemy prawie równo :) ja dzisiaj zaczynam i też się boję co to będzie, ale trzeba być dobrej myśli.
Byłam u lekarza i Endometrium ma 14 mm jest powiększone wiec może być ciąża. Mam zrobić test 5 kwietnia i jak będzie pozytywny to za 2 tygodnie mam się zgłosić do lekarza. Przepisała mi clo i luteine. Owulacja była i pęcherzyk pękł bo jest płyn w jajniku. Pozostaje tylko czekać

Byłam u lekarza i Endometrium ma 14 mm jest powiększone wiec może być ciąża. Mam zrobić test 5 kwietnia i jak będzie pozytywny to za 2 tygodnie mam się zgłosić do lekarza. Przepisała mi clo i luteine. Owulacja była i pęcherzyk pękł bo jest płyn w jajniku. Pozostaje tylko czekać

Clo przepisała a mówi ze może ciąża?

Możesz zrobić test hcg z krwi. To jest pewniejsze niż te testy.... Jak jesteś w ciąży to wydaje mi się że z krwi powinno już wyjść

No to dobrze :) ja też zaczynam clo dopiero pierwszy cykl i w tym cyklu dlatego mam większą nadzieję :)

Obyśmy to My otworzyły 2020 [emoji1364][emoji1364]

Kiedyś pare lat temu mówiłam do męża ze nie chce już dzieci. Mamy 2 córki odchowane (z mojego poprzedniego małżeństwa) i teraz chce pozwiedzać świat i odłożyć na emeryturkę i ze najwcześniej jak będę miała 35 lat to zaczniemy się starać.. wszystko oczywiście się zmieniło bardzo szybko bo ziarenko urosło ale dziecka dalej niema. W Styczniu mam 35 urodziny i może właśnie wtedy będę mama, tak jak mówiłam kiedyś. Zobaczymy [emoji51]

reklama
Obyśmy to My otworzyły 2020 [emoji1364][emoji1364]

Kiedyś pare lat temu mówiłam do męża ze nie chce już dzieci. Mamy 2 córki odchowane (z mojego poprzedniego małżeństwa) i teraz chce pozwiedzać świat i odłożyć na emeryturkę i ze najwcześniej jak będę miała 35 lat to zaczniemy się starać.. wszystko oczywiście się zmieniło bardzo szybko bo ziarenko urosło ale dziecka dalej niema. W Styczniu mam 35 urodziny i może właśnie wtedy będę mama, tak jak mówiłam kiedyś. Zobaczymy [emoji51]
Trzymam kciuki [emoji16]

Do góry