reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Tak, to mój 1 cykl z Clo. Mój gin jest spoko.. zawsze pomoże, ale jeśli chodzi o temat ciąży trochę mnie olewa.. jego zdaniem jeśli zaszłam 2x Zajdę i 3.. nie trzeba się nad tym rozczulać.. jedną wizytę w 11dc zrobił chętnie, ale jego zdaniem kolejnych nie trzeba :/
A który dzis dc? No niestety o dobrego lekarza w przypadku problemow z ciąża ciężko....

reklama
Tak, to mój 1 cykl z Clo. Mój gin jest spoko.. zawsze pomoże, ale jeśli chodzi o temat ciąży trochę mnie olewa.. jego zdaniem jeśli zaszłam 2x Zajdę i 3.. nie trzeba się nad tym rozczulać.. jedną wizytę w 11dc zrobił chętnie, ale jego zdaniem kolejnych nie trzeba :/
Moj uwaza ze do czasu owulacji co 2 dni sie robi usg. Zeby sprawdzic ile jest pecherzykow, jak rosna i kiefy jest owulacja. Potem dzien po owu tez usg i jezeli sie nie uda to od nowego cyklu od 9dc znow to samo co 2 dni. Moze to byc okolo owu. Krwawienie

No ja mam tak właśnie 11-13 dzień cyklu.. Mi się w 11dc zgadzało, że się coś zaczyna.. był śluz, bolało podbrzusze i jajniki .. test owu też był pozytywny.. ale na usg to nie koniecznie była już owulacja.. endo 6 i pęcherzyk dominujący 13mm

No ja mam tak właśnie 11-13 dzień cyklu.. Mi się w 11dc zgadzało, że się coś zaczyna.. był śluz, bolało podbrzusze i jajniki .. test owu też był pozytywny.. ale na usg to nie koniecznie była już owulacja.. endo 6 i pęcherzyk dominujący 13mm
To owu ci się raczej przesunie na dobę pęcherzyki rosną około 2mm tak mi mówił kiedyś lekarz...moze po clo inaczej twoje cykle bd wyglądały. Ja już raczej po owu chociaż kto wie dziś 16dc

reklama
U mnie w 15dc bylo 17 a owu była w 19dc. Wiec liczac te 2mm to mial dosc duzo. Moze u Ciebie tez jest juz po. Dzis lub wczoraj

Do góry