Lusia125
Fanka BB :)
Ja bym testowała tak za dwa dni... Bo jutro może być też podobna kreska. Powodzenia. Życzę ciemnych dwóch kresek.3 kwietnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym testowała tak za dwa dni... Bo jutro może być też podobna kreska. Powodzenia. Życzę ciemnych dwóch kresek.3 kwietnia
O cholera.. Twój test to szaleństwo.. Jak na moje jest serio pozytywny.. u mnie był taki cień cienia, a u Ciebie jest różowa druga kreseczka.. szok!zgadzam się z tobą ja robiłam parę razy przed terminem @ dwa mi wyszly z lekka krecha np ten Zobacz załącznik 957618 ja testom nie wierzę... Jak spóźnia się okres to można zrobić wtedy jest bardziej wiarygodny.
Ja bym testowała tak za dwa dni... Bo jutro może być też podobna kreska. Powodzenia. Życzę ciemnych dwóch kresek.
Ale gdzie wy tą drugą kreseczkę widzicie? Bo ja nie widzę jej wcale a wcale..Ja bym testowała tak za dwa dni... Bo jutro może być też podobna kreska. Powodzenia. Życzę ciemnych dwóch kresek.
No ja też nie ale może będą... Jak dla mnie za szybko na testowanie. Nooo.. Z mężem już się ucieszylismy że nam się udało, chciałam za dwa dni powtórzyć a @ przyszła... I miałam już tak dwa razy dlatego ja do testów podchodzę z pewnym dystansem.Ale gdzie wy tą drugą kreseczkę widzicie? Bo ja nie widzę jej wcale a wcale..
Najgorsze jest to rozczarowanie[emoji52]No ja też nie ale może będą... Jak dla mnie za szybko na testowanie. Nooo.. Z mężem już się ucieszylismy że nam się udało, chciałam za dwa dni powtórzyć a @ przyszła... I miałam już tak dwa razy dlatego ja do testów podchodzę z pewnym dystansem.
Właśnie... Dlatego lepiej zrobić test jak @ się spóźnia... Bo tak dodxukujesz się tej drugiej kreski i wmawiasz sobie ze coś tam jest, że prze terminem @ może być taka blada... Ja już wszystko robię na spontana. Testów owu nie robię, temp nie mierze. Niech się dzieje co ma być.Najgorsze jest to rozczarowanie[emoji52]
I pewnie przez to nastawienie Tobie sie uda! Ja zrobie dopiero za 10dni naj nie przyjdzie @. Powinna byc za 9 dni ale jezeli nie przyjdzie to zrobie test ale z krwi. A jezeli wyjdzie pozyt. To w tedy sikacza ale do bardziej dla pamiatki [emoji6]Właśnie... Dlatego lepiej zrobić test jak @ się spóźnia... Bo tak dodxukujesz się tej drugiej kreski i wmawiasz sobie ze coś tam jest, że prze terminem @ może być taka blada... Ja już wszystko robię na spontana. Testów owu nie robię, temp nie mierze. Niech się dzieje co ma być.
Ja ostatnio tez 39dc @ brak test i tu rozczarowanie negatywny plakalam caly dzienJa najwcześniej robię w dzień spodziewanej miesiączki i przede wszystkim się nie doszukuje.. taki test najlepiej uznać za negatywny, a później się pozytywnie zaskoczyć niż odwrotnie..