reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
zgadzam się z tobą ja robiłam parę razy przed terminem @ dwa mi wyszly z lekka krecha np ten Zobacz załącznik 957618 ja testom nie wierzę... Jak spóźnia się okres to można zrobić wtedy jest bardziej wiarygodny.
O cholera.. Twój test to szaleństwo.. Jak na moje jest serio pozytywny.. u mnie był taki cień cienia, a u Ciebie jest różowa druga kreseczka.. szok!

Ale gdzie wy tą drugą kreseczkę widzicie? Bo ja nie widzę jej wcale a wcale..
No ja też nie ale może będą... Jak dla mnie za szybko na testowanie. Nooo.. Z mężem już się ucieszylismy że nam się udało, chciałam za dwa dni powtórzyć a @ przyszła... I miałam już tak dwa razy dlatego ja do testów podchodzę z pewnym dystansem.

No ja też nie ale może będą... Jak dla mnie za szybko na testowanie. Nooo.. Z mężem już się ucieszylismy że nam się udało, chciałam za dwa dni powtórzyć a @ przyszła... I miałam już tak dwa razy dlatego ja do testów podchodzę z pewnym dystansem.
Najgorsze jest to rozczarowanie[emoji52]

Najgorsze jest to rozczarowanie[emoji52]
Właśnie... Dlatego lepiej zrobić test jak @ się spóźnia... Bo tak dodxukujesz się tej drugiej kreski i wmawiasz sobie ze coś tam jest, że prze terminem @ może być taka blada... Ja już wszystko robię na spontana. Testów owu nie robię, temp nie mierze. Niech się dzieje co ma być.

Właśnie... Dlatego lepiej zrobić test jak @ się spóźnia... Bo tak dodxukujesz się tej drugiej kreski i wmawiasz sobie ze coś tam jest, że prze terminem @ może być taka blada... Ja już wszystko robię na spontana. Testów owu nie robię, temp nie mierze. Niech się dzieje co ma być.
I pewnie przez to nastawienie Tobie sie uda! Ja zrobie dopiero za 10dni naj nie przyjdzie @. Powinna byc za 9 dni ale jezeli nie przyjdzie to zrobie test ale z krwi. A jezeli wyjdzie pozyt. To w tedy sikacza ale do bardziej dla pamiatki [emoji6]

Ja najwcześniej robię w dzień spodziewanej miesiączki i przede wszystkim się nie doszukuje.. taki test najlepiej uznać za negatywny, a później się pozytywnie zaskoczyć niż odwrotnie.. :)

reklama
Ja najwcześniej robię w dzień spodziewanej miesiączki i przede wszystkim się nie doszukuje.. taki test najlepiej uznać za negatywny, a później się pozytywnie zaskoczyć niż odwrotnie.. :)
Ja ostatnio tez 39dc @ brak test i tu rozczarowanie negatywny plakalam caly dzien

Do góry