reklama
W moim przypadku są dwie grube kreski.No u mnie ta kreska jest słabsza.... Nie wiem co o tym myślec heh nic pozostaje tylko czekać...
U Ciebie chyba spada już ten hormon lh.
Lusia125
Fanka BB :)
Pewnie tak to możesz mieć nadzieję bo właśnie czytałam o tym że przed okresem jak wychodzi poz test owu jest duże prawdopodobieństwo że to ciąża a wychodzą pozytywnie po 1,2 dniach od zagniezdzenia... U mnie jeszcze nie ma możliwość żeby było zagniezdzenie... Nienawidzę w tym wszystkim tego czekania... A widziałam że sprawdzałas testem bobotest czy jakoś tak? Nie polecam tego testu mi dwa razy pokazał dwie kreski, A w ciąży nie byłam.W moim przypadku są dwie grube kreski.
U Ciebie chyba spada już ten hormon lh.
Najgorzej jak się człowiek naczyta i już nie wie co ma myślec mi chyba nigdy test Owu nie wyszedł z dwiema grubymi krechami, zawsze ta jedna była słabsza, nawet jak owulacja niby miała być ... a jeśli wychodzą takie grube przed okresem to coś jest na rzeczy zrób ciążowy już dziś, bo nie możemy się doczekać hehe i oczywiście powodzenia . Jestem mega ciekawa
To ja razem z Tobą i czekamy na dobre wieści !Trzymam się terminu i czekam do 6 lutego
Lusia125
DokladnieTo ja razem z Tobą i czekamy na dobre wieści !
reklama
Lusia125
A ty jak miałaś monitoring 2 1 cyklu to wszystko było ok lek działał? Bo już nie pamiętam a nie mogę znaleźć tej wiadomościTo ja razem z Tobą i czekamy na dobre wieści !