reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
No u mnie ta kreska jest słabsza.... Nie wiem co o tym myślec heh nic pozostaje tylko czekać...

Załączniki

• 15491924631335766915568048317103.jpg
    15491924631335766915568048317103.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 102
W moim przypadku są dwie grube kreski.
U Ciebie chyba spada już ten hormon lh.
Pewnie tak :) to możesz mieć nadzieję :) bo właśnie czytałam o tym że przed okresem jak wychodzi poz test owu jest duże prawdopodobieństwo że to ciąża :) a wychodzą pozytywnie po 1,2 dniach od zagniezdzenia... U mnie jeszcze nie ma możliwość żeby było zagniezdzenie... Nienawidzę w tym wszystkim tego czekania... A widziałam że sprawdzałas testem bobotest czy jakoś tak? Nie polecam tego testu mi dwa razy pokazał dwie kreski, A w ciąży nie byłam.

Najgorzej jak się człowiek naczyta i już nie wie co ma myślec :-) :) mi chyba nigdy test Owu nie wyszedł z dwiema grubymi krechami, zawsze ta jedna była słabsza, nawet jak owulacja niby miała być ... a jeśli wychodzą takie grube przed okresem to coś jest na rzeczy :tak: zrób ciążowy już dziś, bo nie możemy się doczekać hehe i oczywiście powodzenia . Jestem mega ciekawa :blink:

reklama
Do góry