reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Niby uzdrawia dwie znajome z pracy mojej przyjaciółki były jedna starała się 5 lat zaszła po dwóch miesiącach od mszy a druga 3 lata i w kolejnym cyklu była w ciąży... Spróbować zawsze warto. Ludzie mdleja normalnie na tych mszach... Hmm a czemu dopiero 14dc bo to już nie bd wiedziala czy pęcherzyki rosną... Ale ja bym chyba poszła będziesz spokojniesza bo lada chwila u ciebie bd owulacja

reklama
Ja mam cykle dość długie min. 30 dni, dlatego dopiero dziś myślałam jechać . Zawsze się u mnie coś działało koło 16-18 dc. Może faktycznie pojadę ...
A gdzie takie msze są odprawiane ?
Noo właśnie @gigi_ jak tam ? ;)

Ja mam cykle dość długie min. 30 dni, dlatego dopiero dziś myślałam jechać . Zawsze się u mnie coś działało koło 16-18 dc. Może faktycznie pojadę ...
A gdzie takie msze są odprawiane ?
Noo właśnie @gigi_ jak tam ? ;)
Musisz sprawdzić czy w twojej okolicy czegoś takiego nie ma... U mnie w małym mieście są... Noo ciekawe. Ahaa to śmiało idź będziesz spokojniesza:) ile was kasuje ginekolog za monitoring?

Tak jutro powinna przyjść. Na spokój nie bo wszystko jutro może się zdarzyć. Więc podchodzę na luzie.
Powiem tak że mnie 80 zl lub 100 zl. Wcześniej płaciłam więcej ale że już długo chodzę do niego więc zszedł z ceny

Tak jutro powinna przyjść. Na spokój nie bo wszystko jutro może się zdarzyć. Więc podchodzę na luzie.
Powiem tak że mnie 80 zl lub 100 zl. Wcześniej płaciłam więcej ale że już długo chodzę do niego więc zszedł z ceny
Ja płacę 20 zł... Za pierwszą wizytę mnie skasował 150 a teraz tylko tyle... Aż mnie dziwi bo poprzedni lekarz nawet jak tylko z wynikami przychodziłam to 100 zł

Ja jestem właśnie po wizycie, 14dc i nic nie ma. Ani jednego... moja pani gin rozkłada ręce, już sama nie wie co ma myślec, mam przyjść jeszcze w czwartek, bo to może być nawet z dnia na dzień, ale jakoś w to wątpię ,
Pewnie kolejny cykl do dupy...:oo: za usg płace 50zł(dziś zapłaciłam wiec w czwartek już nic nie zapłacę) ehhh...

Ja jestem właśnie po wizycie, 14dc i nic nie ma. Ani jednego... moja pani gin rozkłada ręce, już sama nie wie co ma myślec, mam przyjść jeszcze w czwartek, bo to może być nawet z dnia na dzień, ale jakoś w to wątpię ,
Pewnie kolejny cykl do dupy...:oo: za usg płace 50zł(dziś zapłaciłam wiec w czwartek już nic nie zapłacę) ehhh...
Jak nic nie było? Zadnego pęcherzyka?

A bierzesz jedna tabletkę clo? Może powinien lekarz ci zwiększyć bo widocznie lek nie działa tak jak powinien

reklama
Czesc! Jestem tu nowa. Od tego cyklu biore clo. Poprzedni cykl byl monitorowany usg podczas 17 dnia uwidocznil zabikajacy pecherzyk. Ginekolog nie potrafila ocenic czyto byla owulacja... od 5dc do dzis 9dc bralam clo. 11 lutego ide na usg. Mam jednak problem od 2 dni z mezem jestesmy przeziebieni tzn ja mam katar i 1 dzien zapalone gardlo. Czy to jakies przeciwskazanie? Biore wit. C i sie inhaluje. Puki co u mnie duzo lepiej (czuje sie dobrze) od jutra powinnismy sie kochac do przyszlej srody przez 7 dni. Ten miesiac juz przekreslilam bo maz jest taki "nie wyrazny" czy zawsze przy clo podaje sie zastrzyk by pecherzyk pekl? Pozdrawiam

Do góry