reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Amur zmień koniecznie lekarza. Ja w pierwszym cyklu z CŁO tez zobaczę jak się zachowa doktor i Ew planuje zmianę.

Mój mąż tez ostatnio gada o bliźniakach, u mnie w rodzinie są także jest wieksze prawdopodobieństwo.

Lusia !!! Głowa do góry , nadejdą lepsze dni tylko trzeba myśleć pozytywnie chociaż wiem ze nie jest łatwo w naszych sytuacjach. W dzisiejszych czasach tylko zdrowia brakuje, bardzo dużo mlodych ludzi umiera, ciesz się życiem. Nigdy nie wiadomo co bedzie jutro.

Buziaki Kochane ;*
Dokładnie... Masz rację często sobie to powtarzam. U mnie w rodzinie i u męża też są bliźniaki też miałam taką nadzieję ale niestety w czwartek mam nadzieję u lekarza dowiem się czegoś więcej albo powie jakie badania jeszcze zrobić... Może bez droznosci ani rusz...trzymam kciuki za 2 kreski :)

reklama
Dzieki kochana, no jutro po wuzycie bede wiedziala czy ten cykl jeszcze cos da czy juz porazka na calego. Myślę ze cos madrego mi powie w koncu ide tam prywatnie... ah szkoda gadac. Ja tez czekam na wiesc ze bd blizniaki niby pecherzykow jest wiecej niz 1 takze czekam
Ja miałam monitorowany tylko 3 cykl z clo bo mój lekarz stwierdził że to niepotrzebne więc poszłam do innego... Miałam 3 piękne równej wielkości mówił duże prawdopodobieństwo na 2 lub 3 dzieci... A tu nic... Amur daj znać jak po wizycie. Czekamy na wieści.:)

Dzis bylam prywatnie u lekarza. I okazalo sie ze w 15dc czyli dzis pecherzyk jest 1 dominujacy 17mm (4 miejszcze jeszcze sa) mam przyjsc na usg w poniedzialek. Jeszcze jest szansa ze ten cykl moze przyniesc 2 kreski. Ale to dop sie dowiem co i jak. Ale odrazu mi lekarz pow ze monitorowanie cyklu to jest usg co 2 dni caly cykl. A nie tylko w okolicy owulacji... takze szkoda ze wczesniej o tym nie wiedzialam ale puki co jestem pelna nadzieji. Kupilam tez zel conceive plus. (60zl 75ml) fajny taki wodnisty niby ma przedłużać zycie robaczka)

I poza tym to jeszcze mi powiedzial ze wszystko zaczyna sie od badania nasienia. Takze chyba sie wybierzemy jezeli w tym kcyklu nic nie bd

Dziewczyny ja to chyba tez poszukam jakiejś kliniki u siebie w mieście gdzie będę mogła co 2 Dni pójść na dokładny monitoring cyklu. Oczywiście tylko prywatnie bo na NFZ nie ma szans, wiec chociaż nie za duże pieniądze.

Buziaki Kochane ;*

Dziewczyny ja to chyba tez poszukam jakiejś kliniki u siebie w mieście gdzie będę mogła co 2 Dni pójść na dokładny monitoring cyklu. Oczywiście tylko prywatnie bo na NFZ nie ma szans, wiec chociaż nie za duże pieniądze.

Buziaki Kochane ;*
Ja wlasnie dzis dalam 120zl za wizyte i od pon ide na nfz. Takze jestem megaa zadowolona. No tylko swoja droga dojazd co 2 dni to tez koszty... zobaczymy co tam sie okaże gdzie tam koniec cyklu

Ja chodzę na NFZ co 2/3 dni na monitorowanie cyklu. Ostatnio na innym forum czytałam, że jednej dziewczynie udało się zajść w ciążę po 6 latach starań, więc myślę, że pomimo iż czasem jest ciężko nie można się poddawać :)

Ja chodzę na NFZ co 2/3 dni na monitorowanie cyklu. Ostatnio na innym forum czytałam, że jednej dziewczynie udało się zajść w ciążę po 6 latach starań, więc myślę, że pomimo iż czasem jest ciężko nie można się poddawać :)
No napewno nie można sie poddawac. Ale ja sie ciesze (maz tym bardziej) ze ten nowy lekarz jest taki ogarniety bo ta lekarka to porazka... jak teraz bylam w 13dc u niej to kazala mi przyjsc 30 kwietnia dopiero... takze porazka po calej lini

Hej dziewczyny jestem 4 dzień po owulacji i pobolewa mnie jajniki i mam taki lekko wzdęty brzuch. 1 kwietnia idę do ginekologa i zobaczę co mi powie.

reklama
Hej dziewczyny jestem 4 dzień po owulacji i pobolewa mnie jajniki i mam taki lekko wzdęty brzuch. 1 kwietnia idę do ginekologa i zobaczę co mi powie.
4 dzien to raczej nic nie mowi. Do zaplodnienia i zagniezdzenia gdzies 12 dni po owu. Takze jeszcze jeszcze ;) nie nakrecaj się bo ja mialam w zeszlym cyklu 39 dniowy cykl pelna nadzieji dostalam okres... ale 3mam kciuki zeby sie udalo! Teraz tylko spokój!

Do góry