reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Amur zmień koniecznie lekarza. Ja w pierwszym cyklu z CŁO tez zobaczę jak się zachowa doktor i Ew planuje zmianę.

Mój mąż tez ostatnio gada o bliźniakach, u mnie w rodzinie są także jest wieksze prawdopodobieństwo.

Lusia !!! Głowa do góry , nadejdą lepsze dni tylko trzeba myśleć pozytywnie chociaż wiem ze nie jest łatwo w naszych sytuacjach. W dzisiejszych czasach tylko zdrowia brakuje, bardzo dużo mlodych ludzi umiera, ciesz się życiem. Nigdy nie wiadomo co bedzie jutro.

Buziaki Kochane ;*
Dokładnie... Masz rację często sobie to powtarzam. U mnie w rodzinie i u męża też są bliźniaki też miałam taką nadzieję ale niestety w czwartek mam nadzieję u lekarza dowiem się czegoś więcej albo powie jakie badania jeszcze zrobić... Może bez droznosci ani rusz...trzymam kciuki za 2 kreski :)

reklama
Dzieki kochana, no jutro po wuzycie bede wiedziala czy ten cykl jeszcze cos da czy juz porazka na calego. Myślę ze cos madrego mi powie w koncu ide tam prywatnie... ah szkoda gadac. Ja tez czekam na wiesc ze bd blizniaki niby pecherzykow jest wiecej niz 1 takze czekam
Ja miałam monitorowany tylko 3 cykl z clo bo mój lekarz stwierdził że to niepotrzebne więc poszłam do innego... Miałam 3 piękne równej wielkości mówił duże prawdopodobieństwo na 2 lub 3 dzieci... A tu nic... Amur daj znać jak po wizycie. Czekamy na wieści.:)

Dzis bylam prywatnie u lekarza. I okazalo sie ze w 15dc czyli dzis pecherzyk jest 1 dominujacy 17mm (4 miejszcze jeszcze sa) mam przyjsc na usg w poniedzialek. Jeszcze jest szansa ze ten cykl moze przyniesc 2 kreski. Ale to dop sie dowiem co i jak. Ale odrazu mi lekarz pow ze monitorowanie cyklu to jest usg co 2 dni caly cykl. A nie tylko w okolicy owulacji... takze szkoda ze wczesniej o tym nie wiedzialam ale puki co jestem pelna nadzieji. Kupilam tez zel conceive plus. (60zl 75ml) fajny taki wodnisty niby ma przedłużać zycie robaczka)

I poza tym to jeszcze mi powiedzial ze wszystko zaczyna sie od badania nasienia. Takze chyba sie wybierzemy jezeli w tym kcyklu nic nie bd

Dziewczyny ja to chyba tez poszukam jakiejś kliniki u siebie w mieście gdzie będę mogła co 2 Dni pójść na dokładny monitoring cyklu. Oczywiście tylko prywatnie bo na NFZ nie ma szans, wiec chociaż nie za duże pieniądze.

Buziaki Kochane ;*

Dziewczyny ja to chyba tez poszukam jakiejś kliniki u siebie w mieście gdzie będę mogła co 2 Dni pójść na dokładny monitoring cyklu. Oczywiście tylko prywatnie bo na NFZ nie ma szans, wiec chociaż nie za duże pieniądze.

Buziaki Kochane ;*
Ja wlasnie dzis dalam 120zl za wizyte i od pon ide na nfz. Takze jestem megaa zadowolona. No tylko swoja droga dojazd co 2 dni to tez koszty... zobaczymy co tam sie okaże gdzie tam koniec cyklu

Ja chodzę na NFZ co 2/3 dni na monitorowanie cyklu. Ostatnio na innym forum czytałam, że jednej dziewczynie udało się zajść w ciążę po 6 latach starań, więc myślę, że pomimo iż czasem jest ciężko nie można się poddawać :)

Ja chodzę na NFZ co 2/3 dni na monitorowanie cyklu. Ostatnio na innym forum czytałam, że jednej dziewczynie udało się zajść w ciążę po 6 latach starań, więc myślę, że pomimo iż czasem jest ciężko nie można się poddawać :)
No napewno nie można sie poddawac. Ale ja sie ciesze (maz tym bardziej) ze ten nowy lekarz jest taki ogarniety bo ta lekarka to porazka... jak teraz bylam w 13dc u niej to kazala mi przyjsc 30 kwietnia dopiero... takze porazka po calej lini

Hej dziewczyny jestem 4 dzień po owulacji i pobolewa mnie jajniki i mam taki lekko wzdęty brzuch. 1 kwietnia idę do ginekologa i zobaczę co mi powie.

reklama
Hej dziewczyny jestem 4 dzień po owulacji i pobolewa mnie jajniki i mam taki lekko wzdęty brzuch. 1 kwietnia idę do ginekologa i zobaczę co mi powie.
4 dzien to raczej nic nie mowi. Do zaplodnienia i zagniezdzenia gdzies 12 dni po owu. Takze jeszcze jeszcze ;) nie nakrecaj się bo ja mialam w zeszlym cyklu 39 dniowy cykl pelna nadzieji dostalam okres... ale 3mam kciuki zeby sie udalo! Teraz tylko spokój!

Do góry