Lily2389
Fanka BB :)
Jutro, to będzie 14dcKiedy masz kolejny monitoring?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro, to będzie 14dcKiedy masz kolejny monitoring?
Jutro, to będzie 14dc
Dziękuję ale nie nakręcam się, i raczej nie mam objawów, jest ciut sluzu ale za mało jak na płodne jednakA jakieś objawy co do owulacji masz?
Trzymam kciuki za te Twoje jajeczka żeby ruszyły [emoji123][emoji123][emoji123]
Ah kurde stresuje się jutro ta wizyta. Jutro mam swojego lekarza. A w czwartek prenatalne jeszcze.@KiedyPytam jak nastroje??
Ja się wczoraj dowiedziałam, że szwagier będzie tatusiem... Wpadka... Zalamalam się ale dzisiaj już dobrze.
Dostałam kopniaka i dzisiaj już umówiłam się do innego lekarza na konsultacje niepłodności.
Ile ty teraz miesięcy w sumie brałas anty? 2? Ja planuje 2 bo chyba więcej nie wyrobię w takim zawieszeniu..
Właśnie pierwszy cykl znioslam ładnie, w środę zaczynam drugi i właśnie mam poczucie, że tkwię w zawieszeniu..Ah kurde stresuje się jutro ta wizyta. Jutro mam swojego lekarza. A w czwartek prenatalne jeszcze.
Mnie też dolowaly inne ciążę... To normalne antyki brałam dwa cykle. Ja miałam cykle ok 25 dni więc nie był to dla mnie jakiś długi czas. Ale mimo wszystko się dłużyło i płakałam że stoję w miejscu ciągle
Dziękuję ale nie nakręcam się, i raczej nie mam objawów, jest ciut sluzu ale za mało jak na płodne jednak [emoji2368]
Dziękuję ale nie nakręcam się, i raczej nie mam objawów, jest ciut sluzu ale za mało jak na płodne jednak [emoji2368]
16:30 zobaczymy, współczuję dentystyO której masz tą wizytę?
Ja za to dzisiaj na 17:30 dentysta[emoji4]
16:30 zobaczymy, współczuję dentysty [emoji6]
Chcialabym takJa akurat jestem zadowolona z dentysty [emoji12]odkąd mieszkam w Niemczech to wizyty u dentysty lubię choć może to się wydawać hmm dziwne[emoji2957]ale różnica między wizytami w Polsce a w Niemczech jak dla Mnie kolosalna. I nie chodzę prywatnie, a na kasę chorych [emoji6]