reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

O kurcze dwa lata to już sporo 😏 ja o syna starałam się 1.5roku, pół roku bez lekarza a rok z lekarzem. Na początku było monitorowanie cyklów, zbijałam prolaktynę bo miałam za wysoką , później mi jeszcze okres się wydłużał z miesiąc na miesiąc... Maskara jakaś ...
Potem właśnie na grupie słyszałam o tym clo poprosiłam lekarza i się wtedy udało w pierwszym cyklu 😊
Wtedy jeszcze na owulację piłam zioła ojca sroki 😁
Teraz mam plan zobaczyć testami owulacyjnym i czy , owulacja jest 😊

reklama
O kurcze dwa lata to już sporo 😏 ja o syna starałam się 1.5roku, pół roku bez lekarza a rok z lekarzem. Na początku było monitorowanie cyklów, zbijałam prolaktynę bo miałam za wysoką , później mi jeszcze okres się wydłużał z miesiąc na miesiąc... Maskara jakaś ...
Potem właśnie na grupie słyszałam o tym clo poprosiłam lekarza i się wtedy udało w pierwszym cyklu 😊
Wtedy jeszcze na owulację piłam zioła ojca sroki 😁
Teraz mam plan zobaczyć testami owulacyjnym i czy , owulacja jest 😊
U mnie to 3 cykle było żeby uregulować @ później 4 cykle z clo. 2 cykle przerwy po których zrobiła się mi torbiel 4 cm teraz cykl z anty i później usg i zobaczymy co dalej

Z tymi anty to chyba dziwna sprawa jest ...
Poczytajcie o ziołach ojca sroki na prawdę pomagają dziewczyną też ;)
Ja zacznę od stycznia jak się nie uda do tego czasu ;)

Cześć dziewczyny :) jestem pierwszy cykl na Femarze 0.25mg (letrozol) i po dzisiejszym usg jestem załamana bo mam dużo pęcherzyków ale małych. Największe są trzy po 11 mm każdy. 15dc i 11mm to nie brzmi ciekawie. Chciałam gonadotropiny żeby nie marnować cyklu ale gin chce zobaczyć czy naturalnie same podrosną bo wg niego jest szansa na pozna owulacje. 28.09 mam kolejny monitoring... już mi brakuje sił :( Myślicie ze faktycznie jeszcze mogą urosnąć?

reklama
Pewnie że mogą. Może trochę małą dawkę masz?
Cześć dziewczyny :) jestem pierwszy cykl na Femarze 0.25mg (letrozol) i po dzisiejszym usg jestem załamana bo mam dużo pęcherzyków ale małych. Największe są trzy po 11 mm każdy. 15dc i 11mm to nie brzmi ciekawie. Chciałam gonadotropiny żeby nie marnować cyklu ale gin chce zobaczyć czy naturalnie same podrosną bo wg niego jest szansa na pozna owulacje. 28.09 mam kolejny monitoring... już mi brakuje sił :( Myślicie ze faktycznie jeszcze mogą urosnąć?

Do góry