Nic takiego. Lekki ból głowy tak to nic wiecej.Hej dziewczyny. Mialyscie jakieś skutki uboczne po clo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic takiego. Lekki ból głowy tak to nic wiecej.Hej dziewczyny. Mialyscie jakieś skutki uboczne po clo?
Drożność obowiązkowa przed IUI
Zadziała!
Ja już nie robię testów, szkoda kasy a i tak zawsze biel
Straszne uderzenia gorąca...Hej dziewczyny. Mialyscie jakieś skutki uboczne po clo?
Do @ jeszcze 2 tygodnieAle @ nie ma?
Pat w jakim dniu cyklu jesteś?Do @ jeszcze 2 tygodnie
Miało być ---->Do @ jeszcze 2 tygodnie
Nawet nie wiem coś 14-17Pat w jakim dniu cyklu jesteś?
I to jest najlepsze podejście! Ja niestety tak nie potrafię..Nawet nie wiem coś 14-17
Nie patrze, nie sprawdzam mam to w ... [emoji14] nie chce mi się
Zazdraszczam. Ale nie wierzę że nie wiesz który skoro wiesz kiedy okres dostałaś miałam kilka takich cykli że nie wiedziałam który to dzień cyklu. Nawet w kwietniu tak miałam. Ale nie przyniósł ten luz ciąży tylko wielkie torbiele bo pęcherzyki nie pękły. Taka byłam wyluzowanaNawet nie wiem coś 14-17
Nie patrze, nie sprawdzam mam to w ... nie chce mi się
Przykro mi Tule!
Miło mieć kompana
A jak długie masz cykle ?? Jak tam sytuacja obecnie u Ciebie??
Kreseczka jest jest Oby ciemniała ! Trzymam kciuki.
Już tak nie namawiajcie do tego testowania, bo tu zwariuje a mam 3 apteki po drodze z pracy haha Termin @ mam na dziś i 13dpo