reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Nawet nie wiem :D coś 14-17
Nie patrze, nie sprawdzam mam to w ... :p nie chce mi się
Zazdraszczam. Ale nie wierzę że nie wiesz który skoro wiesz kiedy okres dostałaś :) miałam kilka takich cykli że nie wiedziałam który to dzień cyklu. Nawet w kwietniu tak miałam. Ale nie przyniósł ten luz ciąży tylko wielkie torbiele bo pęcherzyki nie pękły. Taka byłam wyluzowana

reklama
Przykro mi :( Tule!

Miło mieć kompana :D

A jak długie masz cykle ?? Jak tam sytuacja obecnie u Ciebie??

Kreseczka jest jest ;) Oby ciemniała ! Trzymam kciuki.

Już tak nie namawiajcie do tego testowania, bo tu zwariuje a mam 3 apteki po drodze z pracy haha :D Termin @ mam na dziś ;) i 13dpo

To jest mój 4 stymulowany cykl i wcześniejsze trwały 28-29 dni ale tam owu była trochę później. Chcę testować w niedzielę to będzie 15dpo w sobotę kończę brać progesteron, biorę 10 dni. Jak czytam wszystkie posty i widzę te testy z drugą kreseczką to sama mam ochotę zrobić ale wolę jeszcze poczekać.. jak Ty planujesz testowanie? Masz jakieś przeczucia w ogóle? ;)

Do góry