reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Ale po co idziesz do gina??

Ja nawet nie jestem w terminie @ także nie ma się co łudzić generalnie...
Zawsze miałam owu ok 18dc a była tydzień temu w 13dc i powiedziała że mam pęcherzyk 20mm dała ovitrelle a na drugim jajniku miałam 7mm (z tego nic nie będzie-tak powiedziała) i kazała przyjść sprawdzić czy pękł. A, że najbliższy termin był tydzień po czyli jutro... To idę jutro. Dzisiaj mam 19dc i czuję się jakbym miała owulację ale przecież to nie możliwe żeby była druga owu albo że ten 20mm to nie pęcherzyk i ten prawidłowy dopiero dzisiaj pękł.... Mama mega Mętlik w głowie

Zawsze miałam owu ok 18dc a była tydzień temu w 13dc i powiedziała że mam pęcherzyk 20mm dała ovitrelle a na drugim jajniku miałam 7mm (z tego nic nie będzie-tak powiedziała) i kazała przyjść sprawdzić czy pękł. A, że najbliższy termin był tydzień po czyli jutro... To idę jutro. Dzisiaj mam 19dc i czuję się jakbym miała owulację ale przecież to nie możliwe żeby była druga owu albo że ten 20mm to nie pęcherzyk i ten prawidłowy dopiero dzisiaj pękł.... Mama mega Mętlik w głowie

No ja się zawsze zapisuje i na monitoring i na pęknięcie na wszystko od razu :D
No rozumiem teraz.

To daj znać czego się dowiedziałaś.

Mam nadzieje, że jednak ci pękł.

Ale po takim czasie trudno bedzie lekarzowi to stwierdzić bo on pęka w do 3 dni i maksymalnie dzień po widać to pękniecie... i płyn w Douglasie.

No ja się zawsze zapisuje i na monitoring i na pęknięcie na wszystko od razu :D
No rozumiem teraz.

To daj znać czego się dowiedziałaś.

Mam nadzieje, że jednak ci pękł.

Ale po takim czasie trudno bedzie lekarzowi to stwierdzić bo on pęka w do 3 dni i maksymalnie dzień po widać to pękniecie... i płyn w Douglasie.
Wydaje mi się, że płyn w zatoce utrzymuje się długo dłużej... A co z ciałkiem żółtym?

Czy ovitrelle ma wpływ na testy owu??
Jestem 6dni po zastrzyku i cały czas moje testy są pozytywne...
IMG_20200526_222326.jpeg

reklama
Wydaje mi się, że płyn w zatoce utrzymuje się długo dłużej... A co z ciałkiem żółtym?
Ja już nie jarze. Bo mi kilku lekarzy powiedzialo, że ciałko.zolte widać ale.jak.jest ciąża. Po owulacji jest torbiel krwotoczna która w razie ciąży przekształca się w ciałko.zolte. Płyn Douglasa widac do 3 dni max.

I jak pytałam trzy dni.po zastrzyku lekarki, czy widać ciałko.zolte to się zaśmiała że nie.ma.narazie ciąży więc nie widać. Profesor to samo mówił. Mało tego, mówił że ta torbiel krwotoczna to prawidłową rzecz. Pęka pęcherzyk, a do środka wlewa się trochę krwi. I stąd nazwa.

Do góry