Wesoła_Aga
Fanka BB :)
A który dc masz?
Dziś mam 23dc i 11dpo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który dc masz?
Dziś mam 23dc i 11dpo.
A test robiłaś??
Ja aż się boję jutro iść do gina.. Boję się, że znowu się rozczaruje...nie wiem co oznaczają te dzisiejsze bóle..nie no nie robiłam - i tak nie wyjdzie nic - lepiej poczekać na małpiszona
Ja aż się boję jutro iść do gina.. Boję się, że znowu się rozczaruje...nie wiem co oznaczają te dzisiejsze bóle..
Zawsze miałam owu ok 18dc a była tydzień temu w 13dc i powiedziała że mam pęcherzyk 20mm dała ovitrelle a na drugim jajniku miałam 7mm (z tego nic nie będzie-tak powiedziała) i kazała przyjść sprawdzić czy pękł. A, że najbliższy termin był tydzień po czyli jutro... To idę jutro. Dzisiaj mam 19dc i czuję się jakbym miała owulację ale przecież to nie możliwe żeby była druga owu albo że ten 20mm to nie pęcherzyk i ten prawidłowy dopiero dzisiaj pękł.... Mama mega Mętlik w głowieAle po co idziesz do gina??
Ja nawet nie jestem w terminie @ także nie ma się co łudzić generalnie...
Zawsze miałam owu ok 18dc a była tydzień temu w 13dc i powiedziała że mam pęcherzyk 20mm dała ovitrelle a na drugim jajniku miałam 7mm (z tego nic nie będzie-tak powiedziała) i kazała przyjść sprawdzić czy pękł. A, że najbliższy termin był tydzień po czyli jutro... To idę jutro. Dzisiaj mam 19dc i czuję się jakbym miała owulację ale przecież to nie możliwe żeby była druga owu albo że ten 20mm to nie pęcherzyk i ten prawidłowy dopiero dzisiaj pękł.... Mama mega Mętlik w głowie
Wydaje mi się, że płyn w zatoce utrzymuje się długo dłużej... A co z ciałkiem żółtym?No ja się zawsze zapisuje i na monitoring i na pęknięcie na wszystko od razu
No rozumiem teraz.
To daj znać czego się dowiedziałaś.
Mam nadzieje, że jednak ci pękł.
Ale po takim czasie trudno bedzie lekarzowi to stwierdzić bo on pęka w do 3 dni i maksymalnie dzień po widać to pękniecie... i płyn w Douglasie.
Ja już nie jarze. Bo mi kilku lekarzy powiedzialo, że ciałko.zolte widać ale.jak.jest ciąża. Po owulacji jest torbiel krwotoczna która w razie ciąży przekształca się w ciałko.zolte. Płyn Douglasa widac do 3 dni max.Wydaje mi się, że płyn w zatoce utrzymuje się długo dłużej... A co z ciałkiem żółtym?