reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Hej dziewczyny a ja znowu wychowałam dwa piękne pęcherzyki. Nie wiem czym. Chyba myoinofolikiem, Wit B6, magnez, Wit D i biorę homeopaty. I dużo czerwonego wina więc Endo piekne :D
Na jednym i drugim jajniku po 20 mm.
Jutro mam wizytę o 11 i Pregnyl.
Trzymajcie kciuki by sylwestrowe przytulanki były owocne.

Aha.... A powiem Wam, że na krótką fazę lutealna lekarka jedynie stawia diagnozę stresu..... :/ Ale jak tu się nie stresować...
Mowi, że jeszcze trochę i zwariuję. Ale ona to rozumie bo najgorzej przy pierwszym dziecku.... no i weź tu człowieku się odestresuj. A jak po 4-5 cyklach z pregnylem nie zaskoczy to drożność w marcu należy zrobić...

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!!
Zycze wszystkim by ten rok był ciążowym !!!!
U mnie 18 dc i dopiero dziś temperatura wzrosła. Jestem jakaś dziwna :)
Wszystkiego najlepszego!!! Niech ten rok zaowocuje w same pozytywy ;) u mnie dzisiaj 26dc, owulację potwierdził wynik progesteronu. Dzisiaj 1 dzoen po zakonczeniu 10dniowego okresu brania duphastonu. Pozostało 7dni do daty okresu, więc czekam.

Dziewczyny orientujecie się w którym dniu cyklu powinno się robić testosteron? Bo ginka nic mi nie mówiła zlecając te badanie a na stronie laboratorium wyczytałam, że powinno się robić między 2 a 5 dc. I teraz sama nie wiem bo chciałam zrobić przed wizytą u tego nowego ginekologa. A teraz mam 11 dc

Czekając na cud...
W pt 20. 12 byłam u gina pęcherzyk 16 i 17 ale endo ok 6... Nie miałam pozliwosci w poniedzielek iść na usg zobaczyć czy pękły. 23 i 24.12 było spożycie ale być wtrysku bo mąż jest na lekach które bardzo mu to utrudniają. 25 i 26 udało się. Ból jajników czułam 23.12 ale taki delikatny. 24.12 miałam rwący ból podbrzusza a 25.12 kłócie jak na owulację. 25.12 to był mój 18dc. Od 26.12 biorę 2x1 duphaston i zauważyłam że mam wrażliwe skutki, do dzisiaj takie są. 27.12 też czułam ból podobny do bólu owulacyjnego. Od 29.12 mam pieczenie pochwy...A od 30.12 zalewa mnie białawy gęsty śluz... 01.20 chwilę po północy zauważyłam delikatnie różowy śluz. W małej ilości, ale był. Mam nadzieję, że życzenia świąteczne i modlitwy się spełnią. Że będzie mały cud [emoji177]

Czekając na cud...
W pt 20. 12 byłam u gina pęcherzyk 16 i 17 ale endo ok 6... Nie miałam pozliwosci w poniedzielek iść na usg zobaczyć czy pękły. 23 i 24.12 było spożycie ale być wtrysku bo mąż jest na lekach które bardzo mu to utrudniają. 25 i 26 udało się. Ból jajników czułam 23.12 ale taki delikatny. 24.12 miałam rwący ból podbrzusza a 25.12 kłócie jak na owulację. 25.12 to był mój 18dc. Od 26.12 biorę 2x1 duphaston i zauważyłam że mam wrażliwe skutki, do dzisiaj takie są. 27.12 też czułam ból podobny do bólu owulacyjnego. Od 29.12 mam pieczenie pochwy...A od 30.12 zalewa mnie białawy gęsty śluz... 01.20 chwilę po północy zauważyłam delikatnie różowy śluz. W małej ilości, ale był. Mam nadzieję, że życzenia świąteczne i modlitwy się spełnią. Że będzie mały cud [emoji177]
Nie rozumiem troszku oczywiście życzę Ci jak najlepiej ale jak to możliwe ciąża bez nasienia. Bo piszesz było przytulanko ale bez końca bo mąż na lekach i nie da rady

Czekając na cud...
Idziemy równo, ja również miałam wczoraj plamienie kilka dni po owu. @ ma byc 6.01 ... Czekam :)

reklama
Idziemy równo, ja również miałam wczoraj plamienie kilka dni po owu. @ ma byc 6.01 ... Czekam :)
Mi się ostatnio bardzo rozregulowaly więc nie wiem kiedy mogę spodziewać się @. Chociaż biorę duphaston ostatni raz 4.01 więc pewnie też koło 6.01 dostanę. A duże miałaś to plamienie??

Do góry