reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Mi się ostatnio bardzo rozregulowaly więc nie wiem kiedy mogę spodziewać się @. Chociaż biorę duphaston ostatni raz 4.01 więc pewnie też koło 6.01 dostanę. A duże miałaś to plamienie??
Niewielkie...bez żywej krwi, pierwszy raz cos takiego mi się pojawiło. Nie wiem co o tym myśleć

reklama
Niewielkie...bez żywej krwi, pierwszy raz cos takiego mi się pojawiło. Nie wiem co o tym myśleć
Ja właśnie też pierwszy raz. Ale nie trwało u mnie to długo. Po drugiej wizycie w toalecie już tego nie było. Nie wiem czy możliwe żeby to było plamienie implantacyjne...

Kiedy zamierzasz testować? Odstawiasz Duphaston i dopiero test?
Po zagniezdzeniu się zarodka test wychodzi pozytywny po 48h czyli jeśli miałaś plamienia 2 dni później śmiało możesz testować będzie jasniutka kreska ale będzie na pewno pozytywny jeśli jest ciąża i te plamienia było właśnie tego powodem (zagniezdzenia ).

Po zagniezdzeniu się zarodka test wychodzi pozytywny po 48h czyli jeśli miałaś plamienia 2 dni później śmiało możesz testować będzie jasniutka kreska ale będzie na pewno pozytywny jeśli jest ciąża i te plamienia było właśnie tego powodem (zagniezdzenia ).
Odwlekam zrobienie testu, bo tak bardzo nie chce widziec tej bieli na teście ☹ chyba wole sobie żyć w nadziei. Wiem, że to głupie, ale staramy się ponad rok, więc cierpliwość się kończy

Odwlekam zrobienie testu, bo tak bardzo nie chce widziec tej bieli na teście ☹ chyba wole sobie żyć w nadziei. Wiem, że to głupie, ale staramy się ponad rok, więc cierpliwość się kończy
Rok to jeszcze nie jest tak źle głowa do góry . Ja całkiem dłużej i jeszcze nie mam dzieci . Ja tam wole dla świętego spokoju sprawdzić bo bym nie wytrzymała nie ważne co będzie ale ja tam wole wiedzieć nawet jak się ma skończyć

Mam to samo. Wcześniej robiłam testy co chwilę a teraz się boję.. Boję się kolejnego rozczarowania..
Odwlekam zrobienie testu, bo tak bardzo nie chce widziec tej bieli na teście [emoji852] chyba wole sobie żyć w nadziei. Wiem, że to głupie, ale staramy się ponad rok, więc cierpliwość się kończy

Test z dziś! 10 dpo

Załączniki

• 20200103_070003.jpg
    20200103_070003.jpg
    885,6 KB · Wyświetleń: 88
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry