Niewielkie...bez żywej krwi, pierwszy raz cos takiego mi się pojawiło. Nie wiem co o tym myślećMi się ostatnio bardzo rozregulowaly więc nie wiem kiedy mogę spodziewać się @. Chociaż biorę duphaston ostatni raz 4.01 więc pewnie też koło 6.01 dostanę. A duże miałaś to plamienie??
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Ja właśnie też pierwszy raz. Ale nie trwało u mnie to długo. Po drugiej wizycie w toalecie już tego nie było. Nie wiem czy możliwe żeby to było plamienie implantacyjne...Niewielkie...bez żywej krwi, pierwszy raz cos takiego mi się pojawiło. Nie wiem co o tym myśleć
Kiedy zamierzasz testować? Odstawiasz Duphaston i dopiero test?Ja właśnie też pierwszy raz. Ale nie trwało u mnie to długo. Po drugiej wizycie w toalecie już tego nie było. Nie wiem czy możliwe żeby to było plamienie implantacyjne...
Po zagniezdzeniu się zarodka test wychodzi pozytywny po 48h czyli jeśli miałaś plamienia 2 dni później śmiało możesz testować będzie jasniutka kreska ale będzie na pewno pozytywny jeśli jest ciąża i te plamienia było właśnie tego powodem (zagniezdzenia ).Kiedy zamierzasz testować? Odstawiasz Duphaston i dopiero test?
Odwlekam zrobienie testu, bo tak bardzo nie chce widziec tej bieli na teście ☹ chyba wole sobie żyć w nadziei. Wiem, że to głupie, ale staramy się ponad rok, więc cierpliwość się kończyPo zagniezdzeniu się zarodka test wychodzi pozytywny po 48h czyli jeśli miałaś plamienia 2 dni później śmiało możesz testować będzie jasniutka kreska ale będzie na pewno pozytywny jeśli jest ciąża i te plamienia było właśnie tego powodem (zagniezdzenia ).
Rok to jeszcze nie jest tak źle głowa do góry . Ja całkiem dłużej i jeszcze nie mam dzieci . Ja tam wole dla świętego spokoju sprawdzić bo bym nie wytrzymała nie ważne co będzie ale ja tam wole wiedzieć nawet jak się ma skończyćOdwlekam zrobienie testu, bo tak bardzo nie chce widziec tej bieli na teście ☹ chyba wole sobie żyć w nadziei. Wiem, że to głupie, ale staramy się ponad rok, więc cierpliwość się kończy
Mimi94
Fanka BB :)
Mam to samo. Wcześniej robiłam testy co chwilę a teraz się boję.. Boję się kolejnego rozczarowania..
Odwlekam zrobienie testu, bo tak bardzo nie chce widziec tej bieli na teście [emoji852] chyba wole sobie żyć w nadziei. Wiem, że to głupie, ale staramy się ponad rok, więc cierpliwość się kończy
Gratulacje nowy rok zaczyna sie dobrymi infoemacjami superTest z dziś!
reklama
GratulacjeTest z dziś!
A mówiłam ci ze po plamieniach typowo zagniezdzenia się zarodka test wychodzi pozytywny po 48h . Przypomnij co brałas jakie wspomagacze. Rośnij nam zdrowo