Mi zostały 10 tabletek na jeden cykl. Zaszłam w drugim cyklu więc mi zostały.A może którejś z Was zostało jeszcze Clo? Może wykupiłyście z wyprzedzeniem A jednak zostały?
reklama
KiedyPytam
Fanka BB :)
Nie wiem. Nie dzwoniłam bo wyszłam po 21 od lekarki. Może za dużo. Denerwuje się tym ale już mam dość. K**** mać za przeproszeniem przecież jest lekarka!!!! Ale profesor ostatnio mówił, że tak te 23 mm minimum powinny być. Więc tez myślę że by mi nie dał przy 20mm. Jak nie pęknie sam do środy to da mi zastrzyk i jak coś pęknie ten mniejszy może. Ona mówi że tak ładnie wszystko wygląda że może sam pęknie bez zastrzyku.Ja miałam ovitrelle przy 20 mm
W środę może być już 24-26 mm nie za dużo? A co prof na to?
Kotmonika87
No to super . Trzymam kciuki A środa już jutro na która maszNie wiem. Nie dzwoniłam bo wyszłam po 21 od lekarki. Może za dużo. Denerwuje się tym ale już mam dość. K**** mać za przeproszeniem przecież jest lekarka!!!! Ale profesor ostatnio mówił, że tak te 23 mm minimum powinny być. Więc tez myślę że by mi nie dał przy 20mm. Jak nie pęknie sam do środy to da mi zastrzyk i jak coś pęknie ten mniejszy może. Ona mówi że tak ładnie wszystko wygląda że może sam pęknie bez zastrzyku.
KiedyPytam
Denerwuje się strasznie okropnie. żołądek mnie boli z nerwow. Cały czas się zastanawiam czy faktycznie ma racje, czy wystarczy sroda, czy może sam peknie. Czy ona dobrze robi.... Czy jak pójdę w środę nie będzie po ptakach. EhhhhNo to super . Trzymam kciuki A środa już jutro na która masz
Napisałam wiadomośćMi zostały 10 tabletek na jeden cykl. Zaszłam w drugim cyklu więc mi zostały.
Kotmonika87
To może zapytaj profesora .stres Ci nie pomoże.Denerwuje się strasznie okropnie. żołądek mnie boli z nerwow. Cały czas się zastanawiam czy faktycznie ma racje, czy wystarczy sroda, czy może sam peknie. Czy ona dobrze robi.... Czy jak pójdę w środę nie będzie po ptakach. Ehhhh
Ja np dostałam zastrzyk o 23 przy 20 mm W piątek A owu miałam dopiero w niedzielę
KiedyPytam
Tylko co. Zadzwonię do niego on każe wziąć pójdę do pielęgniarki i co z USG. Co powiem tej mojej lekarce.To może zapytaj profesora .stres Ci nie pomoże.
Ja np dostałam zastrzyk o 23 przy 20 mm W piątek A owu miałam dopiero w niedzielę
KiedyPytam
Tylko że ja dostaję dawkę 10000 j. A ty ile?To może zapytaj profesora .stres Ci nie pomoże.
Kotmonika87
Ja dostałam 6500 j.mTylko że ja dostaję dawkę 10000 j. A ty ile?
reklama
KiedyPytam
No to ja mam mocniejsza. I ty masz otrivelle tak?Ja dostałam 6500 j.m