reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

A po 1 tabletce tez nie mialas pęcherzykow... U mnie po 1 tabletce nie bylo ani w 10 dniu ani w 14:/

Mi od razu gin przywalił dawkę 2x dziennie. Później odstawiłam w 3 cyklu i okazało się ze bez clo mam śliczny pęcherzyk który sam pękł. Teraz nie nam monitoringu, jestem bez wspomagaczy. Zobaczymy czy teraz się uda :)

reklama
Przypomniałam sobie (dzięki wam) aby sprawdzić czy przypadkiem nie owuluje :)
Mój test :

Załączniki

• 3975A154-CFF9-404B-90F2-C397CC6B4B75.jpeg
    3975A154-CFF9-404B-90F2-C397CC6B4B75.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 59
Mam pytanie, będę miala zastrzyki menopur od stycznia i cena w aptece doz pokazuje mi od jakoś 40 zł do 700 bo jest to lek refundowany, teraz pytanie jak skorzystać z refundacji??? 😅😅😅

Cześć dziewczyny mam pytanie czy miała któraś z was robione badanie drożności jajowodów? Czy takie badanie jest bolesne? Jutro właśnie idę na drożność i mam dużego stresa.

Cześć dziewczyny mam pytanie czy miała któraś z was robione badanie drożności jajowodów? Czy takie badanie jest bolesne? Jutro właśnie idę na drożność i mam dużego stresa.

Jej ja miałam w tym miesiącu mnie nie bolało nic a nic przez chwile poczulam tylko skurcz taki jak podczas miesiączki trwał on może kilka sekund. Lekarz wkłada wziernik i strzykawka wpuszcza płyn obserwuje jak i czy przeplywa przez jajowody całe badanie trwało może 10 minut. Absolutnie nie ma się czego bać.

Jej ja miałam w tym miesiącu mnie nie bolało nic a nic przez chwile poczulam tylko skurcz taki jak podczas miesiączki trwał on może kilka sekund. Lekarz wkłada wziernik i strzykawka wpuszcza płyn obserwuje jak i czy przeplywa przez jajowody całe badanie trwało może 10 minut. Absolutnie nie ma się czego bać.
Dzięki, trochę mnie uspokoiłaś. W internecie różne rzeczy można przeczytać.

Hej. Ja jestem po wizycie. Na lewym jajniku znowu dwa pęcherzyki. 17 i 20 mm. Lekarka mówi że za wcześnie na pregnyl . Mam przyjść w środę na usg i z zastrzykiem... Ale liczymy na to że moze do środy pęknie bez pregnylu któryś sam.

A ja głupia mialam odpuścić ale jednak wszystko wskazuje, że nie odpuszczamy. Mój M. w styczniu po 4m-cach l4 wraca do roboty więc możemy działać. W tym cyklu choć miałam się nie nastawiac bo przecież nic nie wskazuje że miałam owulację... tylko nagłe niknięcie pecherzyka, płyn w zatoce i endo 11 no i skierowaniu na betę co dostałam od gin wszystko daje mi nadzieję, że może jednak się udało... W środę mam nowego ginekologa, a obiecałam sobie, że zatestuje w Mikołajki ale chyba nie wytrzymam i w środę robię.

reklama
Hej. Ja jestem po wizycie. Na lewym jajniku znowu dwa pęcherzyki. 17 i 20 mm. Lekarka mówi że za wcześnie na pregnyl . Mam przyjść w środę na usg i z zastrzykiem... Ale liczymy na to że moze do środy pęknie bez pregnylu któryś sam.
Ja miałam ovitrelle przy 20 mm
W środę może być już 24-26 mm nie za dużo? A co prof na to?

Do góry