reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja nie jestem w stanie przelknac tej galaretki z siemienia lnianego, ale czesto jem nasiona siemienia z jogurtem.
Dziewczyny orientujecie sie, czy siemie lniane w postaci ziarenek ma takie samo dzialanie?

reklama
Ja nie jestem w stanie przelknac tej galaretki z siemienia lnianego, ale czesto jem nasiona siemienia z jogurtem.
Dziewczyny orientujecie sie, czy siemie lniane w postaci ziarenek ma takie samo dzialanie?
Z tego co czytałam to ma lepsze działanie niż zmielone bo zmielone szybko traci na wartości. Chyba że zmielisz chwilę przed spożyciem to powinno mieć takie samo działanie.

Najlepiej w formie kleiku/kisielu. Ja zalewałam przegotowaną bardzo gorącą wodą (nie wrzącą) i piłam jak wystygło lekko. Mega lepkie i śliskie blehhhhh ale przywykłam :p :p
Na noc zalewam wrzątkiem, szybko na gaz, gotuje minutkę i wlewam do kubeczka. I rano pije na czczo. Koniecznie na czczo. Przez noc się zrobi wywar i rano zimnego glutka wypić. Ochyda ale jaka zdrowa

reklama
Do góry