Jeszcze siedzę w pracy
Praca nie zajac nie ucieknie kupuj wino i dzwon do starego [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze siedzę w pracy
wczoraj wieczorem działaliśmy więc na szczęście coś tam już jest i czekaPraca nie zajac nie ucieknie kupuj wino i dzwon do starego [emoji23]
Dziewczyny jestem po zastrzyku. Pęcherzyk na lewym jajniku miał 22,8 mm. Więc no 23 mm. Dostałam zastrzyk 1000 Pregnyl w dupsko i niech się dzieje.
No właśnie o dziwo dobrze. Mówiła że ok, ona rozumie. I była potem miła, żartowała. Rozmawiałyśmy jak przygotowywała zastrzyk. Także spoko.A jak ginekolog zareagowała na konsultacje?
No to dobrzeNo właśnie o dziwo dobrze. Mówiła że ok, ona rozumie. I była potem miła, żartowała. Rozmawiałyśmy jak przygotowywała zastrzyk. Także spoko.
A teraz tak poważnie.... Ja wiem że to niemożliwe. Ale czy to możliwe że już coś się dzieje? Boli mnie podbrzusze jak na okres
Pewnie takMoze to nerwy?
Ja tez myśle ze to podekscytowanie.Pewnie tak
Praca nie zajac nie ucieknie kupuj wino i dzwon do starego [emoji23]