reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

No myślę że jakby było ryzyko to by powiedziała. To jej obowiązek w sumie. Ale powiem wam że w porządku zareagowała że byłam uprofesora. Że rozumie i w ogóle.

reklama
No i git :) idealnie :) po pregnylu chyba trzeba się wstrzymać z testowaniem bo mogą wychodzić dwie kreski przez ten zastrzyk

Mi już 7 dnia po zastrzyku wychodziło biało na teście :)

ostatnio lekarz mi powiedział ze czasami te preparaty na pęknięcie nie działają skutecznie jesli jest więcej niż 1 pęcherzyk. Ja miałam w poprzednim cyklu aż 4 i po zastrzyku nie odnotowałem skoku temperatury. Myślałam ze nie pękły te pecherzyki ale na ostatnim usg nie było śladu po nich wiec chyba pękły :)
Teraz pękł mi sam, bez wspomagania i zobaczymy co się wydarzy. Trzymam kciuki za was wszystkie :)

No miejmy nadzieję. Ale te pęcherzyki są dużo mniejsze. Myślę że one nie pękną przy takiej wielkości. Nawet jak do 19 mm urosną.

zastrzyk podobno zadziała tylko na tego dominującego ... a te dwa mogą pęknąć samoistnie :)
Tak początkowo mówił mi lekarz. Tak jak pisałam, mi pękły chyba wszystkie 4 ale żadnych dzieci z tego nie było. Ani jednego :(

reklama
No ale u mnie ewidentnie nie dochodziło do pękania w odpowiednim momencie. Ta lekarka też chciała mi dawać Pregnyl ale jak byłam 14 dc to wszystko było malutkie

Do góry