KiedyPytam
Fanka BB :)
No myślę że jakby było ryzyko to by powiedziała. To jej obowiązek w sumie. Ale powiem wam że w porządku zareagowała że byłam uprofesora. Że rozumie i w ogóle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie rób, bo pik masz dziś po zastrzyku. Działaj z mężemCzy mam robić testy owulacyjne ????
No dobra. Ale niech wróci z pracy a ja kupiłam testy...hehe. no nic. Będą na nast cyklNie rób, bo pik masz dziś po zastrzyku. Działaj z mężem
No dobra. Ale niech wróci z pracy a ja kupiłam testy...hehe. no nic. Będą na nast cykl
nie ma czasu bo musisz już się przytulać!Czy mam robić testy owulacyjne ????
No i git idealnie po pregnylu chyba trzeba się wstrzymać z testowaniem bo mogą wychodzić dwie kreski przez ten zastrzyk
No miejmy nadzieję. Ale te pęcherzyki są dużo mniejsze. Myślę że one nie pękną przy takiej wielkości. Nawet jak do 19 mm urosną.
Jeszcze siedzę w pracynie ma czasu bo musisz już się przytulać!