reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

No myślę że jakby było ryzyko to by powiedziała. To jej obowiązek w sumie. Ale powiem wam że w porządku zareagowała że byłam uprofesora. Że rozumie i w ogóle.

reklama
No i git :) idealnie :) po pregnylu chyba trzeba się wstrzymać z testowaniem bo mogą wychodzić dwie kreski przez ten zastrzyk

Mi już 7 dnia po zastrzyku wychodziło biało na teście :)

ostatnio lekarz mi powiedział ze czasami te preparaty na pęknięcie nie działają skutecznie jesli jest więcej niż 1 pęcherzyk. Ja miałam w poprzednim cyklu aż 4 i po zastrzyku nie odnotowałem skoku temperatury. Myślałam ze nie pękły te pecherzyki ale na ostatnim usg nie było śladu po nich wiec chyba pękły :)
Teraz pękł mi sam, bez wspomagania i zobaczymy co się wydarzy. Trzymam kciuki za was wszystkie :)

No miejmy nadzieję. Ale te pęcherzyki są dużo mniejsze. Myślę że one nie pękną przy takiej wielkości. Nawet jak do 19 mm urosną.

zastrzyk podobno zadziała tylko na tego dominującego ... a te dwa mogą pęknąć samoistnie :)
Tak początkowo mówił mi lekarz. Tak jak pisałam, mi pękły chyba wszystkie 4 ale żadnych dzieci z tego nie było. Ani jednego :(

reklama
No ale u mnie ewidentnie nie dochodziło do pękania w odpowiednim momencie. Ta lekarka też chciała mi dawać Pregnyl ale jak byłam 14 dc to wszystko było malutkie

Do góry