reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Witajcie, od roku staramy się z mężem o dzidzię. Pierwszy cykl z CLO się nie powiodl, - pęcherzyk zaczął zanikać. Obecnie jestem przy drugim cyklu, CLO zaczęłam brać 3 dnia cyklu, 15 dnia dotalam ovitrall i była owulacja co wykazało USG. Teraz jest 10 dzień po zastrzyku, zrobiłam test - wyszedł negatywny. Myślicie, że to jeszcze za wcześnie czy kolejne niepowodzenie? Już chyba zaczyna mi brakować cierpliwości.

reklama
Witajcie, od roku staramy się z mężem o dzidzię. Pierwszy cykl z CLO się nie powiodl, - pęcherzyk zaczął zanikać. Obecnie jestem przy drugim cyklu, CLO zaczęłam brać 3 dnia cyklu, 15 dnia dotalam ovitrall i była owulacja co wykazało USG. Teraz jest 10 dzień po zastrzyku, zrobiłam test - wyszedł negatywny. Myślicie, że to jeszcze za wcześnie czy kolejne niepowodzenie? Już chyba zaczyna mi brakować cierpliwości.
Może być za wczesnie bo zagnieżdżenie mogło być puzniej najlepiej test robić w dniu spodziewanej @ chociarz wiem sama po sobie że to nie łatwe . Ja byłam trzy cykle na clo ale niestety nic z tego nie wyszło

Oby u mnie bylo tak samo. Mieszkam w UK takze nie mam mozliwosci miec tak czestych wizyt u polskiego lekarza, ktory przymuje ponad godzine drogi samochodem od mojego domu i kosztuje niemalo niestety..
Ja również jestem po pierwszym cyklu z CLO. Mnie nie bolały jajniki. Nie odczułem żadnej różnicy. Ból jajników pojawił się w sobotę i niedzielę czyli w trakcie "planowej" owulacji.

U Ciebie w takim razie sprawa jasno wyglada.. ja jak wspominalam dzis mam 17sty dc i dodatkowo zaczelam miec tkliwe piersi.. hormony mi chyba szaleja.. owulacji chyba nie rozwazam, bo raczej nie wystepuje u mnie plodny sluz...

Czy któraś z was miała tak, że po 1 tabletce clostibelgytu nie było reakcji (brak pęcherzyków dominujących) a po dawce 2 tabletki dziennie jajniki się obudziły? :D

Czy któraś z was miała tak, że po 1 tabletce clostibelgytu nie było reakcji (brak pęcherzyków dominujących) a po dawce 2 tabletki dziennie jajniki się obudziły? :D
Ja przy clostibelgytu mało co mi rosły pęcherzyki i dostałam clo po którym o wiele lepiej moje jajniki zaczęły pracować.

U Ciebie w takim razie sprawa jasno wyglada.. ja jak wspominalam dzis mam 17sty dc i dodatkowo zaczelam miec tkliwe piersi.. hormony mi chyba szaleja.. owulacji chyba nie rozwazam, bo raczej nie wystepuje u mnie plodny sluz...
Właśnie mi się skomplikowalo. Bo nagle z temperatury 37,1 Przez dwa dni, spadło do 36,9 dzisiaj rano. Jestem zdziwiona bo w poprzednim cyklu do samej miesiączki utrzymywała się temperatura 37,1 - 37,3

Nie wiem o co chodzi.

reklama
Do góry