G
gosc19
Gość
Nie. To mój trzeci.A to masz też pierwszy cykl z clo ?
Mnie oprócz tych sutków jajniki bolą co jakiś czas raz jeden raz drugi
No ja właśnie też kłucia w brzuchu mam czasami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. To mój trzeci.A to masz też pierwszy cykl z clo ?
Mnie oprócz tych sutków jajniki bolą co jakiś czas raz jeden raz drugi
A co się stało przyszła @ ?U mnie chyba klops.
A co się stało przyszła @ ?
Ale póki niema @ to jest jeszcze nadzieja ja nie wytrzymałam i dzisiaj test zrobiłam ale jedna kreska w sumie dzisiaj wychodzi 10 dni po owulacji to może jeszcze za wcześnie chociaż też jakoś straciłam nadziejęjeszcze nie, ale piersi juz mniej bolą brzuch też.
szyjka jakby sie otworzyła
Ale póki niema @ to jest jeszcze nadzieja ja nie wytrzymałam i dzisiaj test zrobiłam ale jedna kreska w sumie dzisiaj wychodzi 10 dni po owulacji to może jeszcze za wcześnie chociaż też jakoś straciłam nadzieję
Może jeszcze nie wszystko stracone trzymam za nas mocno kciuki oby się udałozawsze wiatr w oczy....
Może jeszcze nie wszystko stracone trzymam za nas mocno kciuki oby się udało
Ja miałam takie przeczucie że się udało w poprzednim cyklu. A tu @ przyszła po 10 dniach opóźnienia. W tym cyklu nie liczę na ciążę mimo że zażywam clavelle castagnusa Przytulanki co 2-3 dni i mierze temperaturę oraz robię testy owu. Ale to wszystko aby zobaczyć czy testy pokażą pik LH i czy temp będzie wskazywać na owu ale z temp nie umiem nic odczytać ponieważ nie sięga nawet 36.6 A 2 razy miałam nawet taka 35.94 A castagnusa i clavelle zażywam na uregulowanie okresu.ja miałam przeczucie że w tym cyklu sie udało a tu lipa.
Ja miałam takie przeczucie że się udało w poprzednim cyklu. A tu @ przyszła po 10 dniach opóźnienia. W tym cyklu nie liczę na ciążę mimo że zażywam clavelle castagnusa Przytulanki co 2-3 dni i mierze temperaturę oraz robię testy owu. Ale to wszystko aby zobaczyć czy testy pokażą pik LH i czy temp będzie wskazywać na owu ale z temp nie umiem nic odczytać ponieważ nie sięga nawet 36.6 A 2 razy miałam nawet taka 35.94 A castagnusa i clavelle zażywam na uregulowanie okresu.
Jeszcze cała nadzieja w tym że klinika pomoże bo na to by się nam samym udało to wogule już nie liczę.