G
gosc19
Gość
Biorę clo w innym celu więc nie monitoruje.Ile jajeczek przy takiej dawce?
Z obserwacji wnioskuję że owu była.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę clo w innym celu więc nie monitoruje.Ile jajeczek przy takiej dawce?
Ja dzisiaj byłam u polskiego gin w DE pytałam o clo na wyregulowanie okresu to powiedział że pierwszy raz o tym słyszy że clo reguluje okres. I właśnie tłumaczył mi że to jest na stymulacje owulacji.Biorę clo w innym celu więc nie monitoruje.
Nie ma co wnikać w sprawy innych.Ja dzisiaj byłam u polskiego gin w DE pytałam o clo na wyregulowanie okresu to powiedział że pierwszy raz o tym słyszy że clo reguluje okres. I właśnie tłumaczył mi że to jest na stymulacje owulacji.
Ale co lekarz inna opinia. Życzę aby ci ta dawka 3x1 pomogła na uregulowanie okresu i abyś zaszła w szczęśliwa i zdrowa ciążę.
Ja otrzymałam dzisiaj skierowanie od gin do kliniki leczenia niepłodności A 20.06 idziemy z mężem do urologa po wyniki krwi i nasienia. Zobaczymy czy mąż jest zdrowy.
Ja pytałam o siebie bo chciałam też clo na wyregulowanie okresu. I powiedział mi właśnie że clo nie jest na wyregulowanie okresu tylko na stymulacje owulacji gdy ta nie występuje.Nie ma co wnikać w sprawy innych.
W sumie ja odkąd biorę Clo mam regularne miesiączki praktycznie co do dnia. Miesiączką po 1 cyklu dokładnie w 32 dc. Po 2 cyklu 31 dc. Piłam też saszetki Miovarian, więc może też miał jakoś wpływ, ale nie mam też pewności czy to nie zasługa CloBiorę clo w innym celu więc nie monitoruje.
Co u was dziewczyny??
To jeszcze masz czas [emoji847] trzymam kciukiJa dziś mam wizytę u lekarza zaczynam się stresować co mi powie. Jaki będzie dalszy plan działania. Przypuszczam że zleci kolejne 2 cykle z CLO ale tym razem z monitoringiem. Dziś rano zrobiłam test niestety tradycyjnie jedna kreska ale jest jeszcze nadzieja bo dziś mam 26 dc owulacja była chyba w 18 dc A do @został mi jeszcze prawie tydzień (teraz mam cykle ok 30-32 dni). Więc w sumie niepotrzebnie dziś robiłam [emoji6]
A jak się czujesz?Ja dziś mam wizytę u lekarza zaczynam się stresować co mi powie. Jaki będzie dalszy plan działania. Przypuszczam że zleci kolejne 2 cykle z CLO ale tym razem z monitoringiem. Dziś rano zrobiłam test niestety tradycyjnie jedna kreska ale jest jeszcze nadzieja bo dziś mam 26 dc owulacja była chyba w 18 dc A do @został mi jeszcze prawie tydzień (teraz mam cykle ok 30-32 dni). Więc w sumie niepotrzebnie dziś robiłam [emoji6]
A jak się czujesz?