reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

reklama
Biorę clo w innym celu więc nie monitoruje.
Z obserwacji wnioskuję że owu była.
Ja dzisiaj byłam u polskiego gin w DE pytałam o clo na wyregulowanie okresu to powiedział że pierwszy raz o tym słyszy że clo reguluje okres. I właśnie tłumaczył mi że to jest na stymulacje owulacji.

Ale co lekarz inna opinia. Życzę aby ci ta dawka 3x1 pomogła na uregulowanie okresu i abyś zaszła w szczęśliwa i zdrowa ciążę.

Ja otrzymałam dzisiaj skierowanie od gin do kliniki leczenia niepłodności A 20.06 idziemy z mężem do urologa po wyniki krwi i nasienia. Zobaczymy czy mąż jest zdrowy.

Ja dzisiaj byłam u polskiego gin w DE pytałam o clo na wyregulowanie okresu to powiedział że pierwszy raz o tym słyszy że clo reguluje okres. I właśnie tłumaczył mi że to jest na stymulacje owulacji.

Ale co lekarz inna opinia. Życzę aby ci ta dawka 3x1 pomogła na uregulowanie okresu i abyś zaszła w szczęśliwa i zdrowa ciążę.

Ja otrzymałam dzisiaj skierowanie od gin do kliniki leczenia niepłodności A 20.06 idziemy z mężem do urologa po wyniki krwi i nasienia. Zobaczymy czy mąż jest zdrowy.
Nie ma co wnikać w sprawy innych.

Biorę clo w innym celu więc nie monitoruje.
Z obserwacji wnioskuję że owu była.
W sumie ja odkąd biorę Clo mam regularne miesiączki praktycznie co do dnia. Miesiączką po 1 cyklu dokładnie w 32 dc. Po 2 cyklu 31 dc. Piłam też saszetki Miovarian, więc może też miał jakoś wpływ, ale nie mam też pewności czy to nie zasługa Clo :)

Ja dziś mam wizytę u lekarza zaczynam się stresować co mi powie. Jaki będzie dalszy plan działania. Przypuszczam że zleci kolejne 2 cykle z CLO ale tym razem z monitoringiem. Dziś rano zrobiłam test niestety tradycyjnie jedna kreska ale jest jeszcze nadzieja bo dziś mam 26 dc owulacja była chyba w 18 dc A do @został mi jeszcze prawie tydzień (teraz mam cykle ok 30-32 dni). Więc w sumie niepotrzebnie dziś robiłam [emoji6]
Co u was dziewczyny??

Ja dziś mam wizytę u lekarza zaczynam się stresować co mi powie. Jaki będzie dalszy plan działania. Przypuszczam że zleci kolejne 2 cykle z CLO ale tym razem z monitoringiem. Dziś rano zrobiłam test niestety tradycyjnie jedna kreska ale jest jeszcze nadzieja bo dziś mam 26 dc owulacja była chyba w 18 dc A do @został mi jeszcze prawie tydzień (teraz mam cykle ok 30-32 dni). Więc w sumie niepotrzebnie dziś robiłam [emoji6]
To jeszcze masz czas [emoji847] trzymam kciuki

A jak się czujesz? :)

Jak przed @ bolą mnie piersi choć wyjątkowo nie boli mnie brzuch ale może to zasługa leków od 4 dni zaraz po śniadaniu mdli mnie okropnie i tak do późnego popołudnia(17-18). Ale to też mogą być leki, albo podświadomie wywołuje sobie objawy[emoji6] ....bo tak bardzo bym chciała.
A jak się czujesz? :)

reklama
Na wczorajszej wizycie Pan doktor stwierdził że był ładny pęcherzyk i pękł. Teraz tylko pytanie czy wstrzelilismy się z mężem w ten dzień [emoji846] kazał czekać na @ jeśli nie przyjdzie zrobić test( on też stwierdził że poprzedni test zrobiłam zdecydowanie za wczesnie). A jeśli jednak@ przyjdzie biorę znowu CLO, zgłaszam się w 9 dc na monitoring dostałam też zasyrzyk ovitrelle do wykupienia. Jeśli nawet tym razem się nie udało to był ślad że idziemy do przadu[emoji846] I będzie jeszcze pięknie [emoji846]

Do góry