reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania z clostilbegyt i prolaktyna czynnościow staraczki 2018

Ja dostałam od razu duphaston I kiedyś też to brałam wtedy pamiętam że @ przychodziła między 28 a 32 dc
Myślę że najlepiej gdybyś zrobiła bete przestaniesz się stresować, wszystko będzie jasne. A gdyby beta nie wyszła umów się do lekarza, być może doda Ci jakieś leki. Trzymam jednak kciuki żeby beta wyszła [emoji4]

reklama
Dziwne ze nie dostałaś duphaston na wywołanie @

Zrób betę a jak nie wyjdzie to umów się do lekarza, szkoda czekać pare tygodni na kolejny @ i tracić czas [emoji12]

CLO dostałam a regulacje cyklu.
Moja @ się waha między 30-38 A strasznie mnie to irytuje i wyprowadza z równowagi więc domyślam się jak Ciebie to może denerwować tym bardziej że starasz się o dzidziusia. Oby tym razem były dwie kreski lub ładny przyrost bety. Trzymam mocno kciuki[emoji110]

Moja @ się waha między 30-38 A strasznie mnie to irytuje i wyprowadza z równowagi więc domyślam się jak Ciebie to może denerwować tym bardziej że starasz się o dzidziusia. Oby tym razem były dwie kreski lub ładny przyrost bety. Trzymam mocno kciuki[emoji110]
Nienawidzę pobrania krwi, zawsze ktoś musi że mną iść ale jak będzie trzeba [emoji2368]

reklama
CLO dostałam a regulacje cyklu.

Tez mam regularne i biorę clo, oprócz tego duphaston. Nie wiem czy jest konto potrzebne czy tez nie ale biorę według zaleceń lekarza. @ ostatnio spóźniła się 2 dni ale była. Test robiłam w dniu spodziewanej @ ale negatywny był wiec wiedziałam ze będzie spóźniona. Teraz nie będę testować przed ani w terminie tylko kilka dni po.

Do góry