reklama
Witajcie
Też miałam problem z prolaktyna ale miałam tylko ją badaną. Po obciążeniu żadnych badań nie miałam. Udało mi się zajść. Brałam dostinex 0,5 na tydzień na prolaktyne, clarzole na stymulacje i ovitrelle zastrzyk na pęcherzyki. Udało się w drugim cyklu. Ale trzeba stać na twardej powierzchni. Moje szczęście trwało do 10 tygodnia kiedy straciłam moją fasolkę.
Więc jest szansa na ciąże.
Teraz już minęło 1,5 miesiąca i zaczynam znów starania na tym samym prócz dostinex-u bo prolaktyna jest w normie.
Też miałam problem z prolaktyna ale miałam tylko ją badaną. Po obciążeniu żadnych badań nie miałam. Udało mi się zajść. Brałam dostinex 0,5 na tydzień na prolaktyne, clarzole na stymulacje i ovitrelle zastrzyk na pęcherzyki. Udało się w drugim cyklu. Ale trzeba stać na twardej powierzchni. Moje szczęście trwało do 10 tygodnia kiedy straciłam moją fasolkę.
Więc jest szansa na ciąże.
Teraz już minęło 1,5 miesiąca i zaczynam znów starania na tym samym prócz dostinex-u bo prolaktyna jest w normie.
Staram się myśleć pozytywnie. Jedynie się obawiam i zastanawiam jak to teraz będzie. Jak brałam dostinex to miesiączka występowała w dany dzień w miesiącu. Teraz nie biorę a jeszcze nie dostałam ale jestem 1.5 po stracie i powina już być. Mam wziąść duphaston na wywołanie i mam brać też clarzole i 5 dni po braniu clo mam się zjawić u lekarza na zastrzyk. A teraz pytanie jak będzie z kolejna @ ile od zastrzyku mogę się spodziewać jej jeśli się nie uda mi zjeść w tym cyklu? Czy ona będzie normalnie czy znów będzie trzeba ja wywołać? Nie spytałam się lekarza ale jak będę to muszę o to podpytac
Lusia125
Fanka BB :)
Niestety ja ci w tym nie pomogę biorę tylko clo bez żadnych innych leków i zastrzyków. Nawet monitoringu nie mam. Ja okres zawsze w terminie dostawałam chociaż też zastanawiam się czy clo nie skróci mi np cyklu bo zawsze mam tak co 33 dni.
Loli05
Hej dziewczny,generalnie udzielam sie na innym forum,ale widze ze wy tu w temacie Clo.Jestem tez na clo drugi cykl i czekam na rezultat(ale zero objawow ciazowych ).Z roznych przyczyn nie mam lekarza przy sobie a chcialabym zrobic miesiac przerwy,i pozniej dokonczyc pozostale dwa cykle(dostalam leki na 4 cykle).Myslicie ze moge przerwac?Lekarka mi nie odpisuje;(
Wiktoria89
Początkująca w BB
Potwierdzam 6ty tydzien beta 4293
Co do przerwy z CLO nie wiem. Wiem ze ja bym je odstawila po 3 nieudanych cyklach bo takie mialam wskazania.
Co do przerwy z CLO nie wiem. Wiem ze ja bym je odstawila po 3 nieudanych cyklach bo takie mialam wskazania.
reklama
Lusia125
Wiktoria89 gratuluję  ja podobnie jak Wiktoria89 mam zapisane leki na 3 cykle jak się nie uda to przyjść i wtedy bd dalej działać. A co do przerwy to myślę że można. Mój lekarz sam mówił że jak okaże się że albo ja albo partner gdzieś wyjedziemy to mam nie brać w tym cyklu bo bez sensu jak starań będzie za mało. Ale nie wiem czy daje to ta sama skuteczność co branie ciągłe ..