Witaj cykle mam 30 dniowe ale ostatni okres mialam 19 lutego i do tej pory nic dlatego też biore luteine. Lekarz kazal sie nie martwić ta miesiączka bo przy takich cystach na jajnikach wszystko jest możliwe ile tabletek clo bierzesz? Ja mam przyjść na monitoring w 11dc. Jeszcze okresu nie mam a juz sie stresuje. A jeszcze jedno pytanie. Tez macie taka fobie na punkcie testów ciazowych i latacie do kazdego mozliwego swiatla? Haha do tej pory sie z sobie smieje bo pamiętam, ze hak robilam test z pierwszą corka to w dniu spodziewanej miesiaczki piekna druga krecha wyszla a teraz latam jak poparzona i 150 razy ogladam z kazdej strony test Milego dnia dziewczyny!Witamy!! Zapraszamy mało nas tu ale przynajmniej każda się pamięta [emoji12]
Jak długie masz cykle? Pytam bo tez jestem na clo 1 raz i nie posyłałam lekarza bo miałam brać 5-9dc ale wzięłam w 3dc czyli wczoraj. Moje cykle są 24-26 dni. W poniedziałek mam monitoring.
reklama
Myślę, ze moga byc felerne. Jezeli mogę to z wlasnego doświadczenia powiem, ze polecam tylko i wyłącznie Pre Test. U mnie w miescie jest on trudny do zdobycia ale jezeli bede testować to tylko na tym tescieDziś z rana zrobiłam test i znow taka bardzo bladą kreska ,a może te testy z allegro są jakieś trefne?Zobacz załącznik 958755
Lusia125
Fanka BB :)
Głowa do góry. Każdy cykl przynosi nowe szanse na powodzenie.Właśnie zaczęłam plamic więc dupa
zuza9292
Ojeja to kiepsko :/ kurcze mam nadzieje ze sprawdzi co tam u Ciebie bo to podstawa
Kazała mi przyjść między 11 a 15 dniem. Ale ze dr przyjmuje tylko na NFZ i ciężko się do niej dostać przyjmuje tez na koniec bez numerków. Ciekawie co to będzie za wizyta. Jak jakaś kiepska ze da mi receptę to muszę poszukać kogoś innego. Tylko ze słyszałam o tej dr dobre opinie. ......
Lusia125
Nie znam dobrego lekarza który przyjmuje panstwowo. Ja na miejscu jak chodziłam to płaciłam 150 zł za każdą wizytę. Teraz dojeżdżam 70 km do lekarza i kazda wizyta 200zl ale mam nadzieję że dr nam pomoże i wszystkie badania prywatnie... Ale twój to może jakiś wyjątek od reguły. Trzymam kciukiKazała mi przyjść między 11 a 15 dniem. Ale ze dr przyjmuje tylko na NFZ i ciężko się do niej dostać przyjmuje tez na koniec bez numerków. Ciekawie co to będzie za wizyta. Jak jakaś kiepska ze da mi receptę to muszę poszukać kogoś innego. Tylko ze słyszałam o tej dr dobre opinie. ......
Joanulka
Witaj cykle mam 30 dniowe ale ostatni okres mialam 19 lutego i do tej pory nic dlatego też biore luteine. Lekarz kazal sie nie martwić ta miesiączka bo przy takich cystach na jajnikach wszystko jest możliwe ile tabletek clo bierzesz? Ja mam przyjść na monitoring w 11dc. Jeszcze okresu nie mam a juz sie stresuje. A jeszcze jedno pytanie. Tez macie taka fobie na punkcie testów ciazowych i latacie do kazdego mozliwego swiatla? Haha do tej pory sie z sobie smieje bo pamiętam, ze hak robilam test z pierwszą corka to w dniu spodziewanej miesiaczki piekna druga krecha wyszla a teraz latam jak poparzona i 150 razy ogladam z kazdej strony test Milego dnia dziewczyny!
1 tabletka przez 5 dni jak się nie uda to w kolejnym cyklu mam wsiąść 2.
Cykle mam 24-26 dni wiec długo czekać nie muszę A @ trawa 3 dni wiec nic tylko się cieszyć.
Nigdy nie dopatrywałam się 2 kreski. Jak nie było gołym okiem widać to nie i test do kosza. Mózg lubi płatać figle i zdjęcie testu tez myli bo jakieś cienie mogą padać itd i przez to duzo dziewczyn złudnie jest w „ciąży”
Super krótkie cykle czy starasz się o pierwsze dzieciątko?1 tabletka przez 5 dni jak się nie uda to w kolejnym cyklu mam wsiąść 2.
Cykle mam 24-26 dni wiec długo czekać nie muszę A @ trawa 3 dni wiec nic tylko się cieszyć.
Nigdy nie dopatrywałam się 2 kreski. Jak nie było gołym okiem widać to nie i test do kosza. Mózg lubi płatać figle i zdjęcie testu tez myli bo jakieś cienie mogą padać itd i przez to duzo dziewczyn złudnie jest w „ciąży”
MamaZblizną
I jak tam? @ się rozkręciła?Właśnie zaczęłam plamic więc dupa
reklama
Joanulka
Super krótkie cykle czy starasz się o pierwsze dzieciątko?
Nie, mam już 2 córki 16 i 10 lat z poprzedniego małżeństwa. Teraz razem z mężem chcemy wspólne dzieci. Moje dziewczyny już są tak duże ze będę niczym pierworódka przy kolejnym bąblu. Planujemy 2 dzieci jeszcze. Mam nadzieje ze się idą w końcu bo już 21 cykl starań stuknął