reklama
Zbinio nie wiem czy dobrze dodałam Cię do moich znajomych;-), wiesz dopiero sie uczę obsługi:-)
Jest
ok:-):-):-):-):-):-)Pozdrawiam
Witajcie laseczki
Bylam dzis u gin, zalozyla mi karte ciazy Dziadek sie mnie pytal kiedy bedzie mogl chodzic z wozeczkiem, musialam sie niezle nagimnastykowac zeby uniknac odpowiedzi na ten temat - skoro nikt ma nie wiedziec o fasolce, to nie wolno mi sie lamac ;-);-)
Buziaczki dla malego Tomusia i jego wspanialej Mamusi
Witajcie aania29 i Olcia0203, zawsze jest milo jak przybywaja nowe osoby na forum
Bylam dzis u gin, zalozyla mi karte ciazy Dziadek sie mnie pytal kiedy bedzie mogl chodzic z wozeczkiem, musialam sie niezle nagimnastykowac zeby uniknac odpowiedzi na ten temat - skoro nikt ma nie wiedziec o fasolce, to nie wolno mi sie lamac ;-);-)
Buziaczki dla malego Tomusia i jego wspanialej Mamusi
Witajcie aania29 i Olcia0203, zawsze jest milo jak przybywaja nowe osoby na forum
martyna222
udało się ! :)
Hej!
Wychodzę z krzaczorów bo widzę że Pajka miała testować...ale zapomniała o nas i trzyma nas w napięciu
Olapolap gratuluję założenia karty!:-)
Pozdrowienia dla wszystkich!
Wychodzę z krzaczorów bo widzę że Pajka miała testować...ale zapomniała o nas i trzyma nas w napięciu
Olapolap gratuluję założenia karty!:-)
Pozdrowienia dla wszystkich!
R
RiSiA
Gość
Kochane jestem ;-) nie zdążyłam rano wejsc bo spieszyłam się do pracy. Już uaktualniam moje dane na wykresiku tempka spadła do 37 a z testem to jeszcze poczekam moze z pare dni Stawiam, ze tempka jutro poleci w dół poza tym Kochane nie mam w ogole objawow ciąży - oprócz tej @, która jeszcze o niczym nie świadczy - wiec dlatego odwlekam testa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Olcia PM znalazłam Cię napisz co u Ciebie????????? Tak długo się nie odzywałaś na wątku ciąży...
Kochane jestem ;-) nie zdążyłam rano wejsc bo spieszyłam się do pracy. Już uaktualniam moje dane na wykresiku tempka spadła do 37 a z testem to jeszcze poczekam moze z pare dni Stawiam, ze tempka jutro poleci w dół poza tym Kochane nie mam w ogole objawow ciąży - oprócz tej @, która jeszcze o niczym nie świadczy - wiec dlatego odwlekam testa
Znam to odwlekanie do testowania lepiej testować jak już jakieś 2, 3 tyg nie ma @ i są objawy a tak to człowiek nie potrzebnie sobie nadzieje robi :--(
reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
ziola pije sie od pierwszego dni @ do owulacji (znam osoby co pily caly cykl) ja tez pierwszy pilam caly cykl a potem tylko do owulki ewentualnie 2-3 dni po owu..
a odnosnie Twego pytania
a odnosnie Twego pytania
tyle razy CI juz pisałam o temperaturze a Ty dalej swoje..zbinio pisze:ile musiało by być tej tempki aby świadczyła o fasolince?
Ostatnia edycja:
Podziel się: