reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie laseczki :-D

Bylam dzis u gin, zalozyla mi karte ciazy :-D Dziadek sie mnie pytal kiedy bedzie mogl chodzic z wozeczkiem, musialam sie niezle nagimnastykowac zeby uniknac odpowiedzi na ten temat - skoro nikt ma nie wiedziec o fasolce, to nie wolno mi sie lamac ;-);-)

Buziaczki dla malego Tomusia i jego wspanialej Mamusi :-D:-D:-D

Witajcie aania29 i Olcia0203, zawsze jest milo jak przybywaja nowe osoby na forum
:tak::-D

Hej!
Wychodzę z krzaczorów bo widzę że Pajka miała testować...ale zapomniała o nas i trzyma nas w napięciu :tak:
Olapolap gratuluję założenia karty!:-)
Pozdrowienia dla wszystkich!:-D

Kochane jestem ;-) nie zdążyłam rano wejsc bo spieszyłam się do pracy. Już uaktualniam moje dane na wykresiku :-Dtempka spadła do 37 :confused2: a z testem to jeszcze poczekam moze z pare dni :) Stawiam, ze tempka jutro poleci w dół :) poza tym Kochane nie mam w ogole objawow ciąży - oprócz tej @, która jeszcze o niczym nie świadczy - wiec dlatego odwlekam testa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry:-)

Olapolap - gratuluję - jesteś pełnoprawną ciężarówką i masz na to papier;-)

Pajkaa - Ty nie odwlekaj tylko testuj, bo coś dziwnego tamn malujesz tą tempką:tak:

Pozdrawiam wszystkie BB-owiczki:-)

Kochane jestem ;-) nie zdążyłam rano wejsc bo spieszyłam się do pracy. Już uaktualniam moje dane na wykresiku :-Dtempka spadła do 37 :confused2: a z testem to jeszcze poczekam moze z pare dni :) Stawiam, ze tempka jutro poleci w dół :) poza tym Kochane nie mam w ogole objawow ciąży - oprócz tej @, która jeszcze o niczym nie świadczy - wiec dlatego odwlekam testa

Znam to odwlekanie do testowania lepiej testować jak już jakieś 2, 3 tyg nie ma @ i są objawy a tak to człowiek nie potrzebnie sobie nadzieje robi :-:)-(

reklama
ziola pije sie od pierwszego dni @ do owulacji (znam osoby co pily caly cykl) ja tez pierwszy pilam caly cykl a potem tylko do owulki ewentualnie 2-3 dni po owu..

a odnosnie Twego pytania
zbinio pisze:
ile musiało by być tej tempki aby świadczyła o fasolince?
tyle razy CI juz pisałam o temperaturze a Ty dalej swoje..

Ostatnia edycja:
Do góry